slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Drzac za telefon za bicile i motore

1.100 din

Temerin
Kao novo - nekorišćeno
145
17
pre 12 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 23.01.2011.

Odvojiv i rotirajući】 Nosač telefona za bicikl ima dizajn za brzo rastavljanje i spajanje, možete jednostavno skinuti telefon za razgovor i fotografiranje. Zajedno s funkcijom rotacije od 360 stupnjeva, prikladno je koristiti telefon u pejzažnom ili okomitom smjeru, što je vrlo pogodno za karte, navigaciju, snimanje ili glazbenu petlju.

【Precizan dizajn】Nosač za telefon na biciklu ima nadograđeni dizajn vijaka kako bi se osiguralo čvrsto držanje na upravljaču. Što je još važnije, opremljen je montažnim prstenovima od tri kalibra kako bi se izbjeglo grebanje bicikla. Promjer se kreće od oko 22,2 mm do 28,6 mm.

【Prikladan za zaslon i gumbe】Otvoreni dizajn motociklističkog držača telefona omogućuje potpuni pristup svim gumbima i dodirima pametnog telefona. Ovo je druga generacija sa zakrivljenom trakom za pričvršćivanje mobilnog telefona, koja je posebno prikladna za Xs Max/Xs/XR/X, i uopće neće blokirati prepoznavanje lica.

【Široka kompatibilnost】Nosač telefona za bicikl ima dizajn brave, koji može sigurno popraviti većinu pametnih telefona s veličinom zaslona od 4,7 inča do 7,2 inča.

【Druge upotrebe】 Osim za korištenje na biciklima ili motociklima, sve dok imate okruglu šipku, držač za telefon također možete koristiti za pričvršćivanje telefona na kolica, traku za trčanje, kolica za kupovinu ili bilo gdje.

ID Oglasa: #156872629
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.