slika
slika
1 od 2

Navlaka Sedišta Za Bicikl Treking Gel Fischer

3.078 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
25
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

NAVLAKA SEDIŠTA ZA BICIKL TREKING GEL FISCHER

ŠIFRA: SMA 421354

NAVLAKA SEDIŠTA ZA BICIKL TREKKING GEL FISCHER
Visok nivo udobnosti i optimalno prilagođavanje tela

Navlaka za bicikl sedišta FISCHER Trekking gel pruža izvanredan nivo udobnosti tokom vožnje bicikla. Sa svojim gel jastučićima i mogućnošću prilagođavanja tela, ova navlaka garantuje da će vaše sedenje biti udobno i bezbolno, čak i za duže vreme.


Bez klizanja zahvaljujući rupičastoj donjoj strani

Jedna od ključnih karakteristika ove navlake za bicikl sedišta je njena donja strana. Rupičasta tekstura donje strane osigurava da se navlaka neće kliziti sa sedišta tokom vožnje. To znači da ne morate da brinete o prilagođavanju navlake dok vozite, već možete potpuno da se fokusirate na uživanje u vožnji.


Dodatno pričvršćivanje uz pomoć vezica

Da bi se obezbedila još veća sigurnost, ova navlaka za sedište bicikla dolazi sa dodatnim vezicama koje vam omogućavaju da je dodatno pričvrstite. To znači da se navlaka neće pomerati čak i tokom zahtevnih vožnji terenom ili brzim vožnjama nizbrdo.


Kvalitetan dizajn i dimenzije

Navlaka za bicikl sedišta FISCHER Trekking gel proizvedena je od visokokvalitetnih materijala kako bi pružila izdržljivost i dugotrajnost. Dimenzije navlake su 40x20cm, što je dovoljno veliko da obezbedi udobno sedenje, ali i dovoljno kompaktno da se lako postavi i ukloni sa sedišta bicikla.


Srbijanski proizvod od poverenja

Ova navlaka za sedište bicikla proizvodi se od strane ROX-BG DOO ZA TRGOVINU I USLUGE BEOGRAD, poznatog domaćeg proizvođača biciklističke opreme. Tržišno prisutan u Srbiji, ovaj proizvođač nudi visokokvalitetne proizvode koji su prilagođeni potrebama modernih biciklista.


Prednosti:

  • Visok nivo udobnosti sa gel jastučićima

  • Prilagođavanje tela za maksimalnu udobnost

  • Rupičasta donja strana za sprečavanje klizanja

  • Dodatna pričvršćivanja sa vezicama


Napravite vašu biciklističku vožnju još udobnijom uz NAVLAKU SEDIŠTA ZA BICIKL TREKKING GEL FISCHER.




ID Oglasa: #161611268
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.