slika
slika
1 od 2

Nosač telefona OMNI RIDECASE DX ridecase mount

5.800 dinFiksno

Beograd | Vračar
Novo
Dostupno odmah
18
0
danas
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Pro Bike
Član od 14.12.2020.
kp izlog

BESPLATNA ISPORUKA

 

Nosač telefona Topeak Omni RideCase DX  Ovaj nosač telefona lako i čvrsto drži skoro svaki mobilni telefon dimenzije od 4.5” do 6.5” veličine ekrana, sa ili bez futrole telefona. Visoko-kvalitetan, ultra elastičan silikon drži mobilni telefon na mestu, bez neprijatnih iznenađenja. Traka i nosač Omni Ridecase može da se rotira u vodoravni ili uspravni položaj. Može da se montira na volan, ram ili lulu bicikla, sa lakoćom.   Specifikacija:

Materijal: Ultra-elastični silikon i jaki polimer
Dimenzije: 13.01 x 6.9 x 1.7 cm
Težina : 26 g

O kompaniji

Topeak je kompanija sa Tajvana, osnovana 1991. godine. Od tada do danas je narasla u jednog od najvećih (dodaćemo: i najkvalitetnijih) kompanija/brendova. Topeak oprema i delovi su za svakog ko se bavi biciklizmom, dodaci za bicikle i oprema je među najkvalitetnijom u klasi.

U skoro svim kategorijama kojima se bavi, briljira kvalitetom, upotrebljivošću i idejom. Osnovna zamisao firme je da proizvodi kvalitetne alate i pumpe za biciklizam, međutim, odgovor tržišta je bio takav da su primenili svoje pametno razmišljanje na skoro sve aspekte biciklizma.

Zaposleni su i sami pasionirani biciklisti, koji upotrebljavaju svoje proizvode. Ono što je možda najvažnije – oni žele i hoće da čuju svoje korisnike. Ideja je da slušaju šta korisnici imaju da kažu, i da to i primenjuju u praksi.

Topeak oprema i delovi za bicikle uvek ima nove ideje, primenjuju se na postojeće proizvode, proverava kako sve to funkcioniše u praksi, i čini sve da Vam vožnja bude sve udobnija i bolja.

Sada već standardno, postao je redovan dobitnik različitih nagrada za inovativnost na različitim sajmovima biciklizma.

Od torbi, pumpi, preko alata do prtljažnika, Topeak je napravio neke od najboljih proizvoda na tržištu.

 

ID Oglasa: #161370990
Informacije

Pro bike

Patrijarha Gavrila 14

Beograd

Besplatna isporuka za artikle preko 5.000 dinara.

 

Prodaja i servis bicikala i biciklističke opreme.

Prodaja i montaža fitnes opreme.

Servis skija

Prodaja ski opreme

Prodaja 065/343-12-60

Servis 065/543-12-69

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.