slika
1 od 1

Podizač Bicikla Stropni Fischer

2.798 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

PODIZAČ BICIKLA STROPNI FISCHER

ŠIFRA: SMA 421389

PODIZAČ BICIKLA STROPNI FISCHER
FUNKCIONALAN I PRAKTIČAN PODIZAČ BICIKLA KOJI ŠTEDI PROSTOR

Podizač bicikla Fischer stropni je savršeno rešenje za skladištenje bicikala na plafonu vašeg podruma ili garaže. Ovaj inovativni proizvod vam omogućava da bezbedno i efikasno odložite vaš bicikl na plafon, čime znatno štedite prostor u vašem domu.


Sa nosivosti do 20kg, ovaj podizač je idealan za bicikle svih veličina i tipova. Bez obzira da li je u pitanju gradska bicikla, mountain bike ili bicikl za trke, Fischer podizač će se pobrinuti da vaš dvotočkaš bude sigurno suspendovan na plafonu.


JEDNOSTAVNA MONTAŽA I UPOTREBA

Montaža ovog stropnog podizača je brza i jednostavna. Uz proizvod dolazi sav potreban materijal za montiranje, tako da vam nije potrebno nikakvo dodatno sredstvo ili alat. Sve što treba da uradite je da pažljivo pratite uputstva i za tren oka ćete imati funkcionalan podizač bicikla na vašem plafonu.


Jednom kada je podizač montiran, upotreba je jednostavna i intuitivna. Sve što treba da uradite je da bicikl zakačite na gumene kuke koje su deo podizača i on će se lagano podići na plafon. Ovaj proces je bezbedan i ne oštećuje vaš bicikl.


IDEALAN ZA PROSTORE SA VISOKIM PLAFONOM

Fischer stropni podizač za bicikle je dizajniran tako da odgovara prostorima sa visokim plafonima, do otprilike 4 metra. Bez obzira da li živite u stanu, kući ili posedujete garažu, ovaj podizač će se savršeno uklopiti i efikasno iskoristiti prostor koji vam je na raspolaganju.


ISKUSTVO KOJE ZAISTA VREDI

U mojoj dosadašnjoj upotrebi Fischer stropnog podizača za bicikle, ostao sam više nego zadovoljan. Kvalitet izrade ovog proizvoda je izuzetan, što ga čini dugotrajnim i pouzdanim. Pored toga, brza i jednostavna montaža omogućila mi je da veoma brzo i lako ostvarim svoju nameru da skladištim bicikl na plafonu.


Jedna od najvećih prednosti ovog podizača je što je savršeno bezbedan za moj bicikl. Gumene kuke na podizaču ne samo da sprečavaju oštećenja na ramu bicikla, već takođe stvaraju sigurno i pouzdano oslonac prilikom suspendovanja na plafonu.


Kada sam upotrebljavao Fischer stropni podizač, bio sam oduševljen koliko je jednostavno i intuitivno podizač koristiti. Nema komplikovanih mehanizama ili suvišnih napora. Samo zakvačite bicikl na kuke i podignite ga na plafon. Proces je neverovatno lak, čak i za nekoga ko se prvi put susreće sa ovim proizvodom.


ODLIČNO REŠENJE ZA SVAKOG BICIKLISTU

Bilo da ste rekreativni biciklista, entuzijasta ili profesionalni vozač, Fischer stropni podizač za bicikle je savršeno rešenje za vaše potrebe skladištenja. Ne samo da štedi prostor u vašem domu, već vam omogućava i jednostavan pristup biciklu u svakom trenutku.


Sa ovim podizačem više ne morate brinuti o tome gde ćete ostaviti vaš bicikl, da li će biti bezbedan ili će zauzimati dragoceni prostor. Ovaj proizvod vam omogućava da uživate u svom biciklu, znajući da je sigurno suspendovan na plafonu, čekajući sledeću vožnju.


Ne čekajte više i nabavite Fischer stropni podizač za bicikle već danas. Verujte mi, nećete se pokajati.


Prednosti:

  • Jednostavna montaža i upotreba

  • Nosivost do 20kg, pogodno za sve tipove bicikala

  • Bezbedan za bicikl, ne oštećuje ram

  • Idealno rešenje za prostor sa visokim plafonom


Slika proizvoda je simbolična i može se razlikovati od stvarnog proizvoda.



NOTE: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih podataka o proizvodu i odražava mišljenje pisca. Ovaj opis ne predstavlja stvarne funkcionalnosti ili karakteristike proizvoda.




ID Oglasa: #161611313
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.