slika
slika
slika
1 od 3

Abus Bordo Granit XPlus 6500/85 sklopiva brava za bicikle

160 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
192
3
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milos online
Član od 29.01.2016.
Svi oglasi

Odlična zaštita od krađe visokog rizika. Preporučuje se za zaključavanje visokokvalitetnih bicikala. Čelične ploče debljine 5,5 mm sa veoma mekim dvokomponentnim premazom koji štiti okvir bicikla od oštećenja. Mekani silikonski poklopac koji odgovara boji na telu brave. Međusobna konstrukcija od čeličnog lima omogućava potpuno preklapanje. ABUS zaštita zakovice, koja tačkama spajanja daje posebnu zaštitu. Čelične ploče, spojevi i elementi sistema zaključavanja izrađeni su od specijalnog kaljenog čelika. ABUS X-Plus cilindar za maksimalnu zaštitu od krađe, npr. hakovanje. Sa dva tastera, od kojih je jedan osvetljen. Sa ABUS kodnom karticom za naručivanje dodatnih i rezervnih ključeva. Ovaj tip katanca se može naručiti u dve vrste katanaca u verziji koja se otvara ključem. To znači da se sa jednim ključem ili šifrom ključa može koristiti nekoliko tipova katanaca. Ova brava je idealna kombinacija snage, fleksibilnosti, težine i prenosivosti. Sa torbom za nošenje brave.

Novi nosač SH 6 je specijalno dizajniran za bicikle sa manjom geometrijom rama. Brava se može nagnuti napred sa držača i ukloniti jednostavnim pokretom ruke, čak i ako je držač pričvršćen blizu cevi gornjeg okvira.


Boja Crna
Dužina: 85 cm
Nivo bezbednosti: visok (15)

ID Oglasa: #153204624
Informacije

Vecina nasih proizvoda potice iz EU.

MOLIMO ZAINTERESOVANE DA PROVERE DOSTUPNOST I CENU PROIZVODA JER SU ONE SKLONE PROMENAMA!

 

Vreme nabavke proizvoda je oko 10-ak radnih dana! ! !

Pogledajte i ostatak naših oglasa.

Hvala!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.