slika
1 od 1

ABUS goose lock 6206k/110 ključ

9.290 din

Bečej
Novo
41
2
juče
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
BIKE SHOP BLIZANCI
Član od 15.11.2011.
kp izlog

Lanac debljine 6 mm sa funkcionalnim, izdržljivim i veoma fleksibilnim premazom od tekstilnih vlakana
Dimenzionalno stabilna i fleksibilna brava za lanac sa tekstilnim dodirom
Mekana obloga nudi veoma visoku zaštitu od habanja
Lanac, kućište i nosivi delovi mehanizma za zaključavanje izrađeni su od specijalno kaljenog čelika

Sa Goose Lock-om, ABUS je razvio dimenzionalno stabilnu, haptički i vizuelno privlačnu bravu za bicikle koja takođe impresionira u pogledu boje i dizajna. Sastoji se od nekoliko komponenti: klasičnog čeličnog lanca debljine 6 milimetara, guščjeg vrata, poklopca od pene i omotača od sintetičkih vlakana. Čelični lanac je – kao i kućište i noseći delovi mehanizma za zaključavanje – napravljen od posebno kaljenog čelika. Izraz „ labudov vrat“ krije dve isprepletene metalne spiralne opruge koje obezbeđuju dimenzionu stabilnost brave. Ovo omogućava da se brava savije u željeni oblik i čvrsto omota oko okvira bicikla. Pena obezbeđuje nepogrešiv osećaj brave i transport bez zveckanja. Izdržljiv, veoma fleksibilan omotač od sintetičkih vlakana nudi veoma visok nivo zaštite od abrazije i ogrebotina. Zahvaljujući stabilnosti dimenzija i peni, brava se može lako transportovati. Ne zvecka po okviru bicikla dok ostaje savitljiv.

VRSTA ZAKLJUČAVANJA: Ključ
TEŽINA: 1120g
DUŽINA LANCA:110 cm

ID Oglasa: #163220595
Informacije

Radnim danima 09-16h   

 

Subotom 09-13h

 

Na KP poruke odgovaramo isključivo u toku radnog vremena. Porudžbine primljene do 12h se šalju istog dana a sve porudžbine primljene posle 12h biće poslate narednog dana.

Roba se šalje kurirskom službom BEX radnim danima.

 

Cena dostave je 500 rsd.

Za sve porudžbine ukupne vrednosti preko 6000 rsd dostava je BESPLATNA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.