slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Punjiva prednja lampa, prednja lampa WW

Kontakt

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
87
3
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog

Punjiva prednja lampa, baterijska lampa sa 5 režima, vodootporna 350 lumena, tanka prednja svetla na otvorenom.

LED prednja lampa je tako lagana i udobna, podesivi dizajn elastične trake za glavu, čini vodootpornu lampu pogodnu za nošenje.

Farovi sa svetlosnom trakom pružaju odlično vidno polje od 230° širokog ugla i 350 lumena pogodno za različite scene na otvorenom.

Ovaj punjivi far dizajniran je sa 2 prekidača: prekidač za napajanje i prekidač senzora. Uključite napajanje i pritisnite prekidač senzora da biste ušli u režim senzora. U režimu senzora pokreta, možete kontrolisati uključivanje/isključivanje svetla jednostavnim mahanjem rukom. Ovo je veoma zgodno za vaš rad i štedi vaše vreme

Elegantan i moderan dizajn koji će vam se svideti. Niskog je profila, udoban je i lagan. Jednostavna struktura obezbeđuje iskustvo bez odbijanja za aktivnosti na otvorenom.

ID Oglasa: #158207179
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.