slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Svetlo za bicikle / prednje i zadnje

15 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
81
10
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! Svetlo za bicikl / prednje i zadnje 
Prekidač pametnog senzora na dodir 

  • 3 REŽIMA OSVETLJENOSTI - Dodirnite kontrolni prekidač i držite ga 1 sekundu da biste upalili svetlo, i kliknite ponovo da promenite i uživate u 3 odvojena režima osvetljenja, možete brzo i lako da menjate sve vrste režima tokom vožnje. Veoma cool.

  • Ova futrola nudi punu funkcionalnost u kućištu i pristup svim dugmadima i portovima, uključujući slušalice, jačinu zvuka, isključivanje zvuka.  

  • Dizajn koji se rotira za 360 stepeni čini ga idealnim za gledanje video zapisa, filmova, kucanje i slanje poruka u pejzažnom i portretnom režimu na vašem tabletu i nudi pristup ekranu osetljivom na dodir.

  • Odgovarajući iPad modeli: iPad 5. generacije 9.7" 2017 Modeli A1822 (Vi-Fi) &A1823 (Vi-Fi + Cellular) kućište. . Proverite na dnu svog iPad-a da biste pronašli broj modela. Može se podesiti u 360 stepeni za gledanje I u pejzažnom i u portretnom stilu. Podržava funkciju “ Wake Sleep” .

Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

ID Oglasa: #163619747
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.