slika
slika
slika
1 od 3

Sedište SQ Lab 6OX Ergowave Active 2.1

14.990 din

Beograd | Vračar
Novo
Dostupno odmah
6
2
pre 9 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Pro Bike
Član od 14.12.2020.
kp izlog

Oznake:  60x Ergowave

 

Sedište SQ Lab 6OX Ergowave Active 2.1

 

SQ Lab je kompanija koja se koncentriše na udobnost i izdržljivost svojih proizvoda. Medicinski dokazani artikli – sedišta, gripovi, pedale – koji odnose pobede na svetskim takmičenjima u izdržljivosti i udobnosti su dokaz konstantnog ulaganja u kvalitet. Vaše je da se posavetujete sa iskusnim prodavcima i da sebi odaberete udobno sedište koje ne žulja.

 

Jedna reč – UDOBNOST!

 

Opis:

6OX ERGOWAVE® je naš bestseler i najpopularnije sedište. U anketama čitalaca, to čini SQlab više puta najpopularnijim brendom E-MTB sedla u Nemačkoj.

Novi ERGOWAVE® oblik i novi aktivni sistem poboljšavaju sedište u mnogim detaljima i čine ga nenadmašnim na e-biciklu u smislu olakšanja, udobnosti, tehnologije. Posebno je povećana značajna podrška u zadnjem delu.

  • Comfort
  • Olakšanje
  • Podrška
  • Manja težina
  • Savršeno za E-MTB, ali i za All-Mountain i Enduro bicikle

Profil 6OX u obliku talasa, koji ima konture od zadnjeg ka prednjem delu, nudi savršen oblik za većinu sedalnih kostiju. Podignuti zadnji deo pruža veću podršku unazad i obezbeđuje efikasan prenos snage.

Nivo i spušten sedlasti nos vrši manji pritisak na osetljiva područja muškaraca i žena podjednako. Za još bolje smanjenje pritiska, posebno na dugim tehničkim usponima, sedlasti nos 6OX-a postao je malo širi, ali jednako ravan i sa najvećom mogućom površinom. Podloga je dizajnirana za specifične potrebe na E-MTB sa savršenim svojstvima prigušenja za grube terene.

Aktivni sistem ne samo da je postao lakši, već i mnogo glatkiji. Ovo povećava udobnost za sedeće kosti, kao i ublažava pritisak na intervertebralne diskove. Konkretno, sada je jasno primetna mobilizacija intervertebralnih diskova. Aktivni pokret je još prilagodljiviji KOD novih modela, pošto su elastomeri postali manji i lakši.

Sedište SQ Lab 6OX Ergowave Active 2.1

  • Dostupne veličine: 14 cm, 16 cm
  • Težina: 248 g
  • Maksimalna nosivost: 110 kg

Šifra proizvoda:  N/A-1

ID Oglasa: #166190030
Informacije

Pro bike

Patrijarha Gavrila 14

Beograd

Besplatna isporuka za artikle preko 5.000 dinara.

 

Prodaja i servis bicikala i biciklističke opreme.

Prodaja i montaža fitnes opreme.

Servis skija

Prodaja ski opreme

Prodaja 065/343-12-60

Servis 065/543-12-69

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.