slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

GOAL VISITOR bicikla plava-GOL200

11.590 din

Čurug
Novo
9
0
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

VB-1203042

 

Italijansko sedište, modernog dizajna i visokih performansi je garant udobnosti. Bicikl se može pohvaliti čeličnim ramom koji je ergonomski dizajniran da odgovara anatomiji i biomehanici deteta, što ovaj bicikl čini udobnim, jer obezbeđuje ravnotežu deteta dok vozi. Najbolji prvi bicikl za vaše dete je tkz. balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno. Dizajn bicikla je osmišljen isključivo u cilju da obezbedi potpun ugođaj i uživanje deteta.  

 

BREND: VISITOR
BOJA: PLAVA
MATERIJAL: ČELIK
TIP: KIDS
DIMENZIJA TOČKA: 20 INCH
TIP KOČNICA: POTKOVICA
UZRAST DETETA: OD 7 DO 8 GODINA
BROJ BRZINA: 1
VISINA VOZAČA: 115-135CM (20")
UNUTRAŠNJA VISINA NOGE: 49-64 CM
VELIČINA RAMA: 11 INCH
TIP BICIKLE: BICIKLI ZA DEČAKA  

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #155116922
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.