slika
slika
slika
slika
1 od 4

Kadica sa postoljem

3.000 dinFiksno

Beograd
Korišćeno
25
0
pre 4 dana
Milos
Član od 28.06.2015.
Svi oglasi

✴️Luksuzna kadica za bebe, sa postoljem! ✴️

Tražite savršenu kadicu za vašeg mališana? Ne tražite dalje! Imamo fantastičnu ponudu za vas!

Ova prepoznatljiva kadica za bebe sa postoljem je upravo ono što vam treba! Kadica je malo korišćena, ali je u odličnom stanju, dok je postolje potpuno novo i nikad korišćeno.

Zamislite samo koliko će vaša beba uživati u udobnosti i sigurnosti ove kadice dok se kupaju, a vi ćete biti oduševljeni praktičnošću postolja koje pruža stabilnost i olakšava vam sve korake tokom kupanja.

✴️ I najbolje od svega ✴️ Sve ovo možete dobiti po neverovatnoj ceni od samo 3500 dinara! Da, dobro ste pročitali! Za samo 3500 dinara, ova fantastična kadica sa postoljem može biti vaša!

Ne propustite priliku da svojoj bebi obezbedite luksuzno iskustvo kupanja po povoljnoj ceni! Kontaktirajte me odmah kako biste rezervisali svoju kadicu i postolje i učinili svako kupanje nezaboravnim iskustvom za vašu bebu! ? ?

ID Oglasa: #163005582
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.