slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Gocycle G4i Matte Black 2023 samo proban NOV rasklopiv

2.999 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
526
12
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Idoctor
Član od 04.01.2010.

Gocycle G4i Matte Black 2023 samo proban NOV

MOST POPULAR (NAJPOPULARNIJI)

! ! ! TOTALNO SNIŽENO ! ! !

Gocycle električni bicikl, lansirao je Richard Thorpe, bivši inženjer dizajna za McLaren automobile i svrstava ga u premium kategoriju e-bicikala napravljenih za putnike na posao.

Kokpit vozača inspirisan F1, prediktivno elektronsko menjanje brzina i patentirana dnevna svetla (DRL) inspirisana automobilima

Blatobrani i svetla su uključeni kao dodatna oprema GRATIS.

Potpuno novi G4drive Električni motor

Glatko i tiho, Gocicle-ov novi G4drive™ električni motor isporučuje više obrtnog momenta sa vodećim kompaktnim pakovanjem u klasi.

Carbon Fiber Mid-Frame

Ova centralna komponenta monokok šasije G4i ima važan posao povezivanja hidroformisanog aluminijumskog prednjeg okvira i Gocycl-ovog patentiranog magnezijumskog Cleandrive-a.

Carbon Fiber Jednostrana prednja viljuška

Potpuno nova jednostrana karbonska prednja viljuška Gocicle G4 sadrži potpuno integrisani G4drive™ električni motor. Njegove glatke i tečne linije pomažu u smanjenju stresa i ukupne težine.

Nova guma za Gocycle

Guma sa gazećim slojem inspirisana MotoGP-om i sa mešavinom silicijevog dioksida za superiorno prianjanje i sigurno rukovanje.

Integrisani USB port

1amp USB punjač za punjenje telefona u pokretu.

Bluetooth niske energije

Gocicle G4i modeli imaju ažurirane verzije Gocicle-ovih vodećih tehnologija fokusiranih na vozača. To uključuje kokpit vozača inspirisan F1 brenda, prediktivno elektronsko menjanje stepena prenosa i patentirana dnevna svetla (DRL) inspirisana automobilima koja poboljšavaju bezbednost vozača tako što osiguravaju da se mogu videti sa veće udaljenosti.

Gocicle G4i pokreće potpuno novi G4drive električni motor. G4drive pruža glatku i tihu vožnju, dok isporučuje više obrtnog momenta i mogućnosti pokretanja pri maloj brzini – sve u okviru kompaktnog paketa koji vodi u klasi. Vlasnički G4drive i menjač su u razvoju već nekoliko godina i podvrgnuti su mnogim, mnogim testnim miljama u Gocycl-ovom istraživačkom i razvojnom objektu kako bi se osiguralo da radi u skladu sa visokim standardima pouzdanosti G4i.

Potpuno nova jednostrana prednja viljuška od ugljeničnih vlakana sadrži potpuno integrisani G4drive električni motor i povezuje šasiju Gocycle G4i sa cestom. Njegove glatke i tečne linije pružaju čistu estetiku dok pomažu u smanjenju stresa i ukupne težine. Dizajniran je sa većom vertikalnom usklađenošću za poboljšani komfor uz održavanje krutosti u pravcu za sigurno upravljanje kroz uglove.

Gocycle renomirana sposobnost rukovanja je dodatno poboljšana uvođenjem novog lakšeg i preciznijeg srednjeg okvira od karbonskih vlakana koji formira monokok šasiju Gocycle G4i. Obezbeđuje snažno jezgro i ima važan posao povezivanja hidroformisanog aluminijumskog prednjeg okvira i Gocycl-ovog patentiranog magnezijumskog Cleandrive-a. Tri različite komponente, tri različita materijala, od kojih je svaka optimizovana za tri različite uloge.

Gocycle G4i je nešto poput klasičnog dizajna – e-bicikl dobrog izgleda, inovativan i veoma efikasan sklopivi e-bicikl. ”

Bicikl Godine 2023

Vozači će uživati u još glatkijoj vožnji zahvaljujući Gocycl-ovoj novoj gumi sa gazećim slojem inspirisanom MotoGP-om. Lagana guma je prožeta silicijumskom smešom za superiorno prianjanje i sigurno rukovanje. Njegov širi dizajn i povećana zapremina vazduha obećavaju udobnu vožnju po urbanim površinama.

Moćna litijum-jonska baterija Gocycle G4i koja se može ukloniti je neprimetno integrisana u hidroformisani aluminijumski okvir G4i. Pruža domet do 50 milja (80 km) za G4i (u zavisnosti od ulaza pedale) uz brzo punjenje od 3,5 sata koje je sada standardno u celom opsegu od Gocycl-ovog novog 4A 36V punjača.

Intuitivni mehanizam za sklapanje omogućava sklapanje i odlaganje Gocycle G4i u kompaktno pakovanje za samo 10 sekundi. Jednom presavijen može da se kotrlja na točkovima što ga čini neverovatno raznovrsnim i lakim za život.

G4i ima diskretni integrisani USB port na upravljaču, koji omogućava punjenje telefona ili drugih malih uređaja iz baterije bicikla kada se ne koriste.

https: //youtu. be/NytGlgYJoxk? si=68BPpUox728Pnv2G

https: //youtu. be/MyBb4hH6Lpc? si=jTkm4wvROm3N9jLL

Donosim lično na relaciji Beograd - Novi Sad do 150km +- CENA FIKSNA nemojte pitati za nižu jer gubimo vreme obostrano jer je cena u Nemačkoj 5.499,00€

P. S. Ne može se kačiti na aplikaciju i zbog toga je ova cena!

ID Oglasa: #160966338
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.