slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Rose e bike, električna bicikla

1.100 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
103
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sasa
Član od 28.02.2012.
Svi oglasi

Ispravna, baterija je odlična. Sve je na bicikli odlično, od amortizera sedišta do automatskog menjača. . . . Marka extra poznata rose. Elektronika bosch, motor, kompjuter, ostalo je sve shimano xt. . .

Napominjem bike ima automatski menjač. . . . Uz bike ide i korpa iznad baterije na klik. . . Ima bravu na zadnjem točku sa ključem. . . Ne mogu da postavim sve slike zbog ograničenja na kp. . . Dajem original bosch punjač, korpu, uputstvo.

Uz bike ide i servisna knjiga, kao i potvrda o kupovini.

 

Do 10.05. kontakt samo putem KP poruka! Hvala na razumevanju.

ID Oglasa: #165944820
Informacije

Predmete koje prodajem  trudim se da opišem najbolje što mogu. Predmete koje prodajem ne šaljem autobusom i sličnim prevozom. Ako šaljem nekom od kurirskih službi, trudim se da maksimalno dobro upakujem i zaštitim predmet, ali ne snosim ikakvu odgovornost za defekte koji se dese u transportu ili prilikom utovara i slično. Ne prihvatam reklamaciju  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.