slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

FIXIE INC AL6061 T6 kao NOV,NOV,NOV Besplatna Dostava

230 €

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
38
3
pre 10 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bicikla Besplatna Dostava!
Član od 17.04.2016.

230eura BESPLATNO ISPORUČEN NA KUĆNU ADRESU NA TERITORIJI CELE SRBIJE !

 

FIXIE INC izuzetno kvalitetan, moderan i lep aluminijumski gradski bicikli koji je bukvalno kao nov vrlo malo upotrebljavan i vozen presao je od 100-200km. Bicikli je prelepog dizajna veoma je cenjen i trazen model na zapadu zbog svoje udobnosti u voznji, izdrzljivosti i nezahtevanja takoreci nikakvog servisnog odrzavanja, zahteva samo osnovno odrzavanje. Bicikli je kao nov i poseduje sledece:

1. Aluminijumski 6061 ram velicine 54cm.

2. Aluminijumske duplozidne ojacane felne koje su kao nove bicikli je vrlo malo upotrebljavan i vozen. Na njima se nalaze naknadno ugradjene veoma kvalitetne i skupe SCHWALBE MARATHON gume koje su bukvalno kao nove. Gume poseduju bocne reflektujuce trake sto je veoma korisna funkcija jer je bicikli lako uocljiv nocu s'boka.

3. Bicikli poseduje u zadnjem tocku dvostruki zupcanik za fiksni i slobodan hod.

4. TEKTRO kocnice 

5. Kvalitetno i udobno CYCLES GEL sediste

-Dakle radi se o veoma kvalitetnom i lepom gradskom biciklu koji je vrlo malo upotrebljavan i vozen kao nov je i u odlicnom je stanju.

-CENA JE 230 EURA 
- MOZETE GA PREUZETI KOD MENE U SAPCU ILI NA VAS ZAHTEV  BESPLATNO  VAM  SALJEM BICIKL ADEKVATNO I SAVESNO ZAPAKOVAN NA KUCNU ADRESU NA TERITORIJI CELE SRBIJE. ! !
JEDINI TROSAK KOJI VI IMATE JESTE PRIKAZANA CENA BICIKLA OD 230 EURA , MORATE IMATI U VIDU DA  PAKOVANJE I SLANJE U IZNOSU OKO 2300 DINARA JA PLACAM, TAKO DA STE APSOLUTNO ZASTICENI OD DODATNIH TROSKOVA I DA VAM JE CENA BICIKLA AUTOMATSKI NIZA ZA 20 EURA  

CENA BICIKLA JE FIKSNA BILO DA GA SALJEM BESPLATNO  ( O MOM TROŠKU OD 2300din. NA VAS ZAHTEV NA VASU KUCNU ADRESU NA TERITORIJI CELE SRBIJE) ILI DA VI LICNO DOLAZITE PO NJEGA

 

VAŽNO: Buducem kupcu na viber saljem 10-ak razlicitih slika bicikla pre pakovanja slikan iz vise uglova, slike zapakovanog bicikla da moze i sam da vidi koliko se savesno i detaljno bicikl zapakuje da bi se izbegla svaka mogucnost grebanja i ostecenja  prilikom transporta i papir kurirske službe da moze da prati pošiljku u svakom trenutku.

 

Slanje brzom poštom, dostava ili lično preuzimanje.  


 

✅ Kontakt  POZIV - VIBER - KP poruke /  whatsapp /  / sms  na BROJ : ☎️ 065\45-11-933

Za naručivanje, pošaljite sledeće podatke:   
Ime i prezime
Adresa (ulica i broj, poštanski broj, mesto-grad)
Broj telefona

ID Oglasa: #166131919
Informacije

Svi bicikli su potpuno ipravni doneseni iz inostranstva, pregledani su od strane majstora ovde u Srbiji i ispravni su. Svaki  kupac ih dobija (sem elektricnih bicikala) potpuno besplatno isporucene na kucnu adresu tako da ga bicikli izlazi automatski 20 eura jeftinije.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.