slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Bulls Sharprail 3 27.50 coli sa 3x8 Acera Hidraulika

270 €

Sremska Mitrovica
Korišćeno
Dostupno odmah
189
2
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Žekjko
Član od 13.12.2012.
Svi oglasi
 Bicikl iz uvoza 27.50 coli tockova sa 41 cm vusinom rama ili 16.14inca hidraulucnim kocnicama prednjom susoenzijom sa takljucavanjem na vili. Rucice kocbica stavljene nove i uradjen je generani servis celokupnog bicikla tako d ad dobijate sredjen bicikl za dugogodisnje koriscenje vez dodatnih troskova i ulaganja . Sefvis odradjen orofesionakno u ovlascenom servisu za servis i pooravaj biciklova kiji je u teadiciji porodicnog  poska 104 godine sto je veca sigurnost i garancija pri kupovibi bego pisana ba 6 meseci koju dajem za svaki orodat bicikl  Vila je servisirana takodje.
ID Oglasa: #161560412
Informacije
Ocene 0 -20 ocena uplata unapred 600din postarine i saljem sa otkupom. .. ili ceo iznos iznos. .placate postarinu

Svaki vid cenkanja. . smanjenja cene. . gomila pitanja. . dodatne slike. . video zapisi. . . dal kupujete za 20e ili 1000e je FIKSNO

Odma dobijate AUTOMATSKI BLOK!

FIKSNO ne pisem iz dosade !

Postovanje i hvala normalnim ljudima

CENKANJE STOP BLOK
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.