slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Capriolo Cobra 26' točkovi / 21" ram

70 €Fiksno

Zrenjanin
Korišćeno
Dostupno odmah
87
4
pre 14 dana
Aleksandar
Član od 28.03.2010.
Svi oglasi

Na prodaju Capriolo Cobra koji sam lično kupio i koristio od 2009-te godine. Veličina točkova 26', veličina rama 21".  Redovno servisiran i menjani potrošni elementi (gume, pakne i sl. ).

Posedujem još uvek garanti list sa serijskim brojem (slika 6) pa niko ne može tvrditi da nije vaš ako ga kupite. Pre par godina zamenjene ručice menjača i V-brake čeljusti (slika 6). Prošle godine zamenjene obe spoljašnje i zadnja unutrašnja guma, Ove godine stavljene nove ričice kormana. Potrebno je zameniti ili prefarbati šipku sica i rogove. I pored toga je u potpunosti spreman za vožnju.

Cena je fixna i bez zamena (kupljen je drugi bicikl). Preferiram lično preuzimanje ili moguće slanje nakon uplate celokupnog iznosa (8.300 dinara) na račun uz snosak troškova transporta od strane kupca.

Kontakt putem KP poruka, pozivom/porukom na navedeni broj telefona.

ID Oglasa: #166005038
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.