slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

VISITOR HUNTER bicikla crna-HUN272AMD1

30.790 din

Čurug
Novo
47
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

VB-1280052

 

Planinski bicikl za sve kojima prijaju adrenalinski sportovi, odlikuje se robusnim čeličnim ramom. Disk kočnice omogućavaju biciklu lako i brzo kočenje u svim vremenskim uslovima, a naročito na mokrom i blatnjavom tlu. Pored ostalog, ovaj brdski bicikl se može pohvaliti i izdržljivim Mitas gumama sa šarom adekvatnom za neravne terene. Linija, anatomskog sedišta ovog planinskog bicikla je idealno uklopljena u celokupan njegov dizajn, zahvaljujući poznatom italijanskom brendu Monte Grappa. Za preciznost u menjanju brzina kod ovog bicikla je zadužena kvalitetna Shimano oprema. Bicikl je brižljivo dizajniran da doprinese komplentnom doživljaju. Koje god da tražite avanture na neravnim stazama, kvalitetni amortizeri ovog bicikla će vam to omogućiti. Odličan izbor modela bicikla za avanturiste i one koji vole “ adrenalinsku” vožnju.  

 

BREND: VISITOR
BOJA: CRNA
MATERIJAL: ČELIK
TIP: MOUNTAIN BIKE
DIMENZIJA TOČKA: 27.5 INCH
TIP KOČNICA: DISK
BROJ BRZINA: 21
VISINA VOZAČA: 185-200CM (XXL)
UNUTRAŠNJA VISINA NOGE: 79-94 CM
VELIČINA RAMA: 21 INCH  

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #155077845
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.