slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Pisac - List Književne zajednice Novog Sada 1-17

30.000 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
69
1
pre 12 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Zoran
Član od 25.06.2015.
Svi oglasi

Polovni časopisi, izuzetno očuvani.  

Izdavač: Književna zajednica Novog Sad - Novi Sad,  
1989-1991. god.  
Tvrd povez, zlatotisk, 28,5 cm,  
Ukupno 900 str. Ilustrovano 
Urednik: Milorad Grujić 

Časopis Pisac - List Književne zajednice Novog Sada je počeo da izlazi 25. 12. 1989. godine, poslednji, sedamnaesti broj je izišao 25. V. 1991.  

Zanimljivost koju nalazimo u prvom broju časopisa predstavlja tekst na naslovnoj strani, Iz dnevnika Dobrice Ćosića, koji je napao sam Dobrica Ćosić i uz pretnju tužbe tražio izvinjenje. ..  

Raritet! !!

MOLIM VAS PAŽLJIVO PROCITAJTE! ! !

Komunikacija iskljucivo porukama na kupujem - prodajem. Placanje pre slanja, rok za uplatu je pet radnih dana, po isteku roka smatram da je kupac odustao od kupovine i dodeljujem negativnu ocenu. Knjige šaljem kao preporucenu tiskovinu, paket, post ekspress. . . Poštarina iskljucivo na teret kupca. Knjige šaljem pouzecem samo clanovima koji nemaju negativnu ocenu. Za oštecenja nastala u transportu, ne odgovaram, ali cu se truditi da robu zapakujem najbolje moguce, i da je obezbedim od bilo kakvih oštecenja. Šaljem u inostranstvo po cenovniku Pošte Srbije (uplata Western union-om). Na teritoriji Novog Sada preuzimanje knjiga je moguce na adresi koju cete dobiti porukom (Novo naselje).

ID Oglasa: #79165314
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.