slika
1 od 1

Mračne noći : Metal Skot Snajder

1.600 din

Šabac
Korišćeno
29
2
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
svastarnica
Član od 25.06.2009.
kp izlog

59836) Mračne noći : Metal , Skot Snajder , Greg Kapulo , Čarobna knjiga Beograd 2019

Mračni multiverzum stiže I ništa više neće biti isto!

Izvan granica našeg univerzuma prostire se Multiverzum. Sastoji se od paralelnih univerzuma koji ponekad dolaze u kontakt s našim. To je predmet kolosalnih borbi u kojima su učestvovali DC-jevi superheroji tokom tri smaka, u kojima je celokupna stvarnost menjala svoje obličje. A Multiverzumi su, činilo se, bili celokupna stvarnost. ..

Ali ispod Multiverzuma nalazi se košmarna sfera, Mračni multiverzum, koji se može povezati s poznatim Multiverzumom misterioznim metalima koji ne potiču s našeg sveta.

Zla sila, stara koliko i samo vreme, želi da nas odvuče dole, među senke, u svet beskrajnog užasa.

Kad se pak vrata između svetova otvore, odatle ne izlaze tek bilo koji košmari. To su stvorenja koja sebe nazivaju Mračnim Vitezovima. I svaki je izopačena verzija Betmena sa sveta u kojem se obistinio neki od njegovih najvećih strahova.

Dok se invazija odvija, a Betmen boravi u tamnici u Mračnom multiverzumu, Liga pravde mora da pođe u nemoguću potragu za tajanstvenim metalima koji mogu da odbiju Mračne Vitezove i njihovog gospodara, strahovitog Barbatosa. Ukoliko im to ne pođe za rukom, sve što su ikad poznavali progutaće večni mrak. Ali. .. šta ako je već prekasno?
tvrd povez, format 16,5 x 24,5 cm , kolor , 256 strana

ID Oglasa: #156808288
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.