slika
slika
1 od 2

Uzumaki - komplet 3 stripa

1.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
21
1
pre 14 dana
Bojan
Član od 08.03.2013.
Svi oglasi

Uzumaki, komplet od 3 stripa koje je izdala izdavačka kuća Darkwood. Stripovi su u odličnom stanju, kao novi, iz lične kolekcije.

Kurozu, gradić na obali mora, izložen je prokletstvu spirale. Spirala kao geometrijski oblik ne deluje kao nešto čega bi se trebalo bojati. Međutim, Đunđi Ito se tom spiralom spušta u najmračnije odaje svoje imaginacije i lični košmar ugrađuje u kolektvno nesvesno čitavog jednog grada. Koliko je prokletstvo spirale zarazno, možda najbolje ilustruje činjenica da su nam, nakon prvog Uzumaki tankobona, naši čitaoci slali slike svojih džempera sa spiralnom šarom, zatim izvezene aplikacije na novčaniku u obliku spirale, potom slike kroasana iz pekare (popularnog „ pužića“ ), puževa u sopstvenom dvorištu nakon kiše… Dakle nema sumnje, prokletstvo spirale je stiglo i naše krajeve, te je najbolje pripremiti se i proučiti fenomen. Pred vama je drugi tankobon jezivog japanskog horora.

 

Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno mi pošaljite poruku.  

ID Oglasa: #165945084
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.