slika
slika
slika
1 od 3

Julia 3 - U monstrumovom umu

400 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
68
2
pre 31 dan
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Zoran
Član od 25.06.2015.
Svi oglasi

Polovan strip, izuzetno očuvan.

Izdavač: Van Gogh - Dubrovnik,
2006. god.
Broširan povez, 21 cm.
130 str.

Već mesecima je Mirna Harod u bekstvu, već mesecima nekažnjena za ubistva koja je počinila. Ali sada se pritajila i strpljivo vreba priliku da napadne novu metu – Juliju Kendal… Konačno je došlo vreme za poslednji obračuin i ovog puta ćemo događaje videti kroz Mirnine, a ne Julijine oči…

Nakon što smo dve epizode pratili tok misli Julije Kendal, glavne junakinje serijala, U monstrumovom umu nam donosi interesantan narativni preokret – sad smo u glavi Mirne Harod, serijskog ubice kog Julija od početka serijala pokušava da privede pravdi. I sad, u poslednjem delu ove svojevrsne krimi trilogije, više nemamo sumnji u Mirnine motive: ne, ona nije sirota devojčica; ne, nije delirični junak svog sveta u kome smrću oslobađa ljude od bede života. Mirna je, kako i ime epizode kaže, monstrum. Naravno da postoje olakšavajuće okolnosti - majka koja ju je napustila, homoseksualne sklonosti koje je ekstremno religiozni otac pokušao da suzbije, nasilje u porodici… ali sve to ne opravdava Mirnu ni na trenutak, ne dovodi u pitanje njeno zlo, ne nudi nam makar razumevanje njenih motiva i njene beskrupuloznosti, a naročito ne mržnje koju gaji prema svima. Mirna je, prosto rečeno, zla osoba. Nesrećno detinjstvo i uticaj okoline eventualno su doveli do toga da to zlo izađe na površinu, ali ga nisu stvorili.

 

MOLIM VAS PAŽLJIVO PROČITAJTE! !!

Komunikacija isključivo porukama na kupujem - prodajem. Plaćanje pre slanja, rok za uplatu je pet radnih dana, po isteku roka smatram da je kupac odustao od kupovine. Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu, paket, Post Express-om… Poštarina isključivo na teret kupca. Za oštećenja nastala u transportu, ne odgovaram, ali ću se truditi da robu zapakujem najbolje moguće, i da je obezbedim od bilo kakvih oštećenja. Šaljem u inostranstvo po cenovniku Pošte Srbije (uplata Western Union-om). Na teritoriji Novog Sada preuzimanje knjiga je moguće na adresi koju ćete dobiti porukom (Telep)).

Zbog velikog broja predmeta, molim Vas da pre kupovine proverite da li imam predmet koji želite putem poruke na Kupujem prodajem.

ID Oglasa: #140671287
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.