DALIBOR KALUDJERICA

Beograd

Član od: 02.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije mi za 90e, koliko su bile dve gume. Bezobrazluk je lagati i poslati gumu koja je krpljenja po boku i toliko lose uradjena da je jednostavno za baciti. Clan za izbegavati.
Nije niko zvao da reklamira gume ili da trazi pare nazad. Ovo je jednostavno cista laz i namerna provokacija. Neka ti je na cast i stidi se…

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne mogu rečima da opišem koliko imam loše iskustvo sa ovim članom. .. Naime, prvi znak bezobrazluka je bio taj što su naručene gume bile sa cenom od 50e po komadu, odnosno 100eur par. Stiže kurir sa dva dana zakašnjenja, piše otkup 12.000rsd. Nije stvar u 200-300dun već u principu. Na taj prvi znak da se radi o ljudima koji sve rade za novac, odem i proverim dubinu šare na gore pomenutim gumama koje u opisu oglasa navodno imaju 5.8mm. Nakon merenja utvrđeno je da imaju 4.9mm, na šta je komentar prodavca bio kako je mereno igračkama itd. Naravno da sam uporedio dubinu šare sa više mernih instrumenata i naravno da su izmerene vrednosti bile tačne a suprotne od onih koje je prodavac naveo u oglasu. Na sve to me zove neka jako neprijatna žena i pravi dramu, kako ja njih ucenjujem itd. .. i da mogu da vratim gume ali da ponovo platim poštarinu. Znači platio poštarinu jednom, sad da platim ponovo, kako oni ne bi imali troškovee. Pošto ne žele da komuniciraju i reše problem ni na koji način, problem će biti rešen sudskim putem. Ukratko, NIKAKO ne preporučujem saradnju sa ovim članom! !!
Sa ovim covekom smo imali negativno iskustvo kao nikada do sada. Takve primitivne psovke i uvrede sto preko telefona sto preko prepiske KP, da je jednostavno svaka ponuda da resimo problem koji je izmislio nije bilo moguce. Prvi dan se bunio za kurs, rekli smo uplaticemo mu razliku i nije nikakav problem. Dan kasnije dubina sare koju on kaze 4,9 , nemogu da vam pustim sliku ali plastika sa kojom je merio jednostavno je ponizavajuce sta je covek hteo da postigne. Ali vidite ako mu uplatimo onoliko para koliko on hoce ondah su gume ok, i to ima i preko prepiske KP. E pa to nemoze, da vrati naravno da, ali on je insistirao da mu mi uplatimo koliko on hoce. Posle onakvih uvreda i psovki napisanih i na KP…. Naravno da ce sud odlucivati!! Treba da se stidi svog primitivizma sa onakvim uvredama i nas i zene koja ga je kontaktirala.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis oglasa je savrsen samo sa jednom velikom manom. . pri upitu za dubinu sare napisano je da je Bridgestone guma 6,34mm kod dva vulkanizera mereno 4,7mm i 4,60. . Apsolutno razocaravajuce, ponesite vas merac za dubinu sare.Guma je vrhunska bez govora ali bolje napisati da je sara 4,5mm nego dodavati 2mm bezpotrebno. Nisam za saradnju sa clanom iz navedenog razloga. Posedujem slike kao dokaz.
Covek dosao licno , rekao super, namontirao. Na ponudi da vrati ako nije zadovoljan uporno ponavljao da su gume super ali da mu drugi kazu da nemaju 6mm... kakvo ponasanje... bez reci...

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi gume sa navodno sarom od 6,2 mm , gume su imale saru malo preko 5mm. Jedna krplena sa unutrasnje strane. Nije mi rekao za to. Prilikom montaze i druga je ispustala. Jos jedna lepenka, na moj racun. Zovem doticnog u nabavku je, zovem telefonom, majka se javlja i salje gume. Pri tom sam cekao nedelju dana da mi oh posalje i dodje od put. A sad ponovo u nabavku. Kad pozovem na tel, majka se javlja. I ponovo u nabavku, jer verovatno su samo za njega otvorene granice, ,, Vulkanizer mi uzeo 2000 din i ponovo nista. Napokon mi kaze vrati gume i plati postarinu. Ko je ovde lud. Neces se druze obogatiti od tih para. Kriza je verujem, ali na ovakav nacin zaradjivati strasno! !! ! ZIV I ZDRAV MI BIO JA ZA 11000 DIN NECU DA UMREM. ..
Gospodin je napisao ovu laz posle odbijanja da mu posaljem 2000 din. Ne pristajem na ucene ...

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

gume nisu kako je u stanju kako je receno i napisano i nije nikakav problem i to sam mu napisao ali je problem zasto me je odmah blokirao da ne bi dobio negativnu ocenu, to ki uopste nije bila namera ali nakono bloka jeste, to znaci da zna sta je uradio
Ne pristajem na ucene i kp nebi trebalo da dozvoli takve stvari....a gospodin je blokiran zato sto je nastavio da pise i uznemirava.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.