Dejan Extra cene Fipka shop

Leskovac

Član od: 21.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli | Delovi i oprema > GPS, brzinometri, kamere i senzori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod naručen pre 10 dana, odmah sam dobio poruku da se proizvod šalje nakon praznika ( 1 maj ), nakon praznika ja kontaktiram prodavca telefonom i dobijam uverenje da će proizvod biti poslat naknadno jer mu je blokiran nalog zbog prodaje medicinske opreme. Nakon 10 dana ponovo zovem prodavca telefonom, sada slušam priču da ne može da nađe proizvod u magacinu. Dakle, krajnje neprofesionalno ponašanje . Naravno, da sam nakon 10 dana morao da odustanem od narudžbine, jer vidim da me prodavac laže . Ja ne znam kakav je to prodavac, kada kupac treba njega da zivka telefonom zbog porudžbine koju je obećao.

Muzika i instrumenti > Gudački instrumenti | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stalak stigao pokidan, poslata slika prodavcu koji naravno nije ni odgovorio na poruku.

Elektro i rasveta > Baterije i punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Od 4 baterije dve neispravne, punjač takodje neispravan i polomljen. A kada se obratim prodavcu on nema niakakv komentar
kupac posle 25 dana salje poruku da je punjac polomljen i da su 2 baterije neispravne sve je provereno pre slanja pre 25 dana Neznam koji cilj ima ovaj kupac poruku sam dobio pre 12h u Subotu i nisam stigao da pozovem kupca jer sam bio na svadbi Ako je imao cilj da mi da negativnu ispunio je cilj (ali neko odozgo sve to vidi puno srece mu zelim )

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Crevo koje je poslato je bilo probuseno i potpuno neupotrebljivo. Javila sam isti dan cim sam crevo probala, medjutim nije se udostojio ni da odgovori tako da NE PREPORUCUJE, ZAOBIDJITE

Nameštaj > Stolovi i stolice | Radni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac za izbegavanje! !! Prodaje ono sto ne odgovara opisu uredjaja i izbegava komunikaciju. Uredjaj koji sam mu platio, zavrsava u kanti za smece!
uredjaj sam poslao 1 jula 2020 god a dobi negativnu 5.februara 2021 uredjaj je radi besprekorno 8 meseci-i dalje radi Svakog 5 dana me je kontaktirao i zahvaljivao na pomoc koji sam pruzio Slao sam video zapise na viber odgovarao mu sa mora sa zimovanja kad god je zatrebala pomoc. Zadnji put je trazio adrese url besplatne koje se ne placaju ja to nemam i to se vise nemoze naci Ja sam trpeo 8 meseci izivljavanje nekog ko nezna da koristi tehniku KP nije skino ocenu datu posle osam meseci kazu trebao si da navedes da moze doci do problema pri koriscenju uredjaja ubuduce cu na to dodati da to moze koristiti normalan covek sa opstim obrazovanjem. KO zeli da se uveri u istinitost mojih tvrdnji moze dobiti i screen shot komunikacije.

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje se kao bt 5.0 a ustvari je skromni 4.0 LMP 6.8891 HCI 6.12576. Pitao sam pre narucivanja upravo za ovu informaciju i dobio pogresan podatak. Meni je ovo veoma bitno zbog uredjaja koje povezujem preko bt i sada nemogu da ih koristim.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Prstenje

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preporuka za zaobilazenje. Nakon sto sam poslao prstenje nazad na zamenu jer je preveliko, mesec dana kasnije se nije udostojio ni da vrati novac ni da posalje prstenje.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Dodatna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Predmet ne odgovara opisu, koriscen je i bacen je vrlo brzo jer se raspao. Korisniku predoceno, ignorise poslate poruke. Slike zardjalih, izgrebanih i isaranih delova navodno novog stola poslate uredjivacima sajta. Predmet poslat jako brzo, to je pozitivna stvar, ali od tada ni traga ni glasa prodavcu
POPUNO netacno . Sve sto prodajem je potpuno novo. osoba mi je 2 dana po prijemu pisala i obavestila da da je primila i da sumnja da je predmet nov jer u unutrasnjosti rasklapajucek stola ima nesto obelezeno flomasterom. rekla je da je kutiju bacila i da mi nece vracati predmet pritom mi je dala pozitivnu sa takvim komentarom- nisam se bunio niti je kontaktirao jer ne zeli da mi vraca predmet. mesec dana posle toga salje mi poruku zar ja vam nisam dala negativnu a zatim kontaktira kp i menja ocenu i komentar. Zalosno kad neko nezna sta hoce.

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo ovako stoje stvari: gospodin mi je poslao adapter koji ne radi, i najljubaznije sam mu poslao poruku i napisao u čemu je problem. On mi na tu poruku nije odgovarao pa sam ga nazvao i rekao mi je da će mi sutra ujutru poslati novi. Na moje brojne poruke i pitanja da li je poslao novi adapter, nije odgovarao. Posle dva dana sam ga nazvao i pitao u čemu je problem na šta je on arogantno i krajnje bezobrazno odgovorio da ja nisam jedini sa kojim on posluje i da ne planira da mi pošalje novi adapter, nakon čega je spustio slušalicu. Krajnji neprofesionalizam i ignorisanje. .. Nemam lepe reči za ovog prodavca.
neistina clan je insistirao da prvo ja njemu posljem drugi adapter nije zelo da posalje prvi taj kako tvrdi neispravan adapter da ga ne prevarim. malo logike zasto ne zeli da posalje nesto prvi ako je to neispravno a posle svega odakle potreba za za ovom bajkom od ocene sa puno maste
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.