DEKORATIVNE CIGLICE LISTELE

Pančevo

Član od: 23.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Građevinski materijali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Znaci kad covek dozivi ovo sto sam ja doziveo ostane bez teksta. Prevarile su me pozitivne ocene korisnika. Dosao sam sa majstorom koji mi zida kucu na dogovor kod Dusana da vidimo ciglu i da se dogovorimo. Trebalo mi je 8000 komada cigle i na njegov predlog da secem ciglu na pola, mi se dogovorimo oko cene(15 din. cigla, a na pola 25 din. Ja pristanem i dam kaparu 10000din. i da mi javi kad posece da posaljem sleper i platim preostalih 90000din. Secenje je trajalo mesec dana(kisa. .. kisa0. Doduse ni ja nisam zurio jer je to cigla za sendvic zid. Napokon uz nekoliko odlaganja posaljem sleper za ciglu i dam zetu 90000 da plati.110km u jednom pravcu. Posle 2-3 sata poziv Dusana koji kaze da treba da platim jos 60000? ?? ?? Ja zbunjen ne znam sta covek prica. Pitam ga pa koliko ti kosta cigla i sta smo se dogovorili. Ja besan kazem zetu da se vrati(25000sam platio prevoz i poslao mu 14 paleta i 2 strec folije). I dok sam prekidao vezu cujem da kaze tovari. Opet pziv pa kaze daj bar jos 20000 (imao je probleme pri secenju) pa treci poziv daj bar 10000. .. .Strasno. I to nije najgore. Najgore je sto je sto je on od svake cigle sekao listele koje prodaje za 7e a meni ostavio srce cigle. Znaci sekao je ciglu sa jedne i druge strane a ne na pola, kako smo se dogovorili. Tako da sam ja dobio njegov otpad u dvadesetak dimenzija i ne mogu nista da radim sa njom. I bar 20-30 % je mali format ili polomljenoU zivotu nisam doziveo ovako nesto i jos se tresem.
Gospodin nije slusao dok smo se dogovarali oko cene... bilo mu je zanimljivo da gleda kako se sece cigla na cikularu PA POLA RAZGOVORA KASNIJE nije cuo od buke! U dvoristu kada je video ciglu presecenu na pola DOPALA MU SE pitao je za cenu ja sam mu rekao 25 dinara jedna polovica sto znaci puta 8000 komada 200.000 din rekao je u dogovoru sa majstorom da mu secem i okrnjene cigle i lose tj.STO JEFTINIJE jer mu ide za sendvic zid jer ce ono seceno srce njemu biti vidno A DA MU DAM POPUST 5 din po komadu ja sam pristao na 20 dinara puta 8000 presecenih i izadje 160.000 nije hteo da plati tih 60.000 koje su sporne pa sam mu rekao na tel kad je poslao kamion daj mi bar 20.000 din da podelimo taj nesporazum oko cene nije teo ni to.... tako da sam mu ja poslao ciglu onu sto je platio za 100.000 dinara NARANO KRS jer sa 100.000 ja sam na nuli tako sto jedna cigla mene kosta 20 dinara dok je ja kupim dovezem i presecem na pola a on to ne razume misli da mi cigle imamo gratis i ljude koji ce da seku 10 dana ciglu za djabe! Gospodin je hteo za male pare da uradi EXTRA FASADU KUCE e pa druze ne moze TO KOSTA malo vise nego sto si ti mislio a nisi dobro shvatio.. PA razmislite 200 kvadrata stiropora od 7cm da si kupo vise bi te izaslo od 100.000 a ne cigle velike svapske plus presecene na pola! A da to sto su ti popucale zavisi kako je viljuskar utoarao istoarao palete al vi to ne razumete.... Hvala vam na negativnom odgovoru i na neplacenim 60.000 din a verujem da ste fasadu uradili lepo jer je cigla ipak bila solidna... A OVO SU ODGOORI PREKO KP od GOSPODINA DA NE ZURIM Dejan Odgovori Ne zurim ja. Polako. Ona ionako ide za sendvic zid 03.05.2017 21:06h Dusan Novakovic Vazi pa od nedelje ce biti spremno ali polako javim ti ja ne brini danas nista nisam radio kisa padala Pročitano 03.05.2017 21:03h Dejan Odgovori Udarili smo plocu danas i sutra krece zidanje,Ti kako budes sekao javi kako napredujes. Ne gori nigde,cisto informativno. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.