slika
slika
slika
1 od 3

Baštenske RUKAVICE sa KANDžAMA

899 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
15
0
pre 9 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mel Ekspo
Član od 14.12.2022.

Baštenske RUKAVICE sa KANDžAMA Sa lepšim vremenom počinju i radovi u bašti, a samim tim nam je potrebna i nova oprema za radove u našem vrtu. Jedan od načina da sebi olakšate radove, je zasigurno, i ova sjajna rukavica GARDEN GENIUE ( genije u bašti ) jer ćete sa jednim priborom dobiti i rukavicu koja će štiti vaše ruke a sa druge strane omogućiti vam bez potrebnog alata da i kopate u bašti .

 

 

Radi se o tome da je desna rukavica napravljena sa dodacima za kopanje, i izgledaju kao kandže i upotrebom ove rukavice lako ćete otkopati, razgrnuti zemlju pa čak i ukrasne kamenčiče. Sa ovom rukavicom ćete lako otkopati rupe za cveće, semena koje sadite za povrće i drugo. -Sa ugrađenim kandžama za kopanje, sadnju i grabljenje, ove baštenske rukavice su rešenje u jednom koraku za vaše baštenske zadatke.

 

 

-Rukavice su otporne na probijanje, a kandže su napravljene od izdržljive ABS plastike za zaštitu vaših prstiju i ruku. -Garden Genie rukavice se čiste, ispiraju, održavajući ruke suvim i čistima. -Radite na brz i lak način uz Garden Genie Gloves.

 

 

-Rukavice sadrže lateks. Rukavice Garden Genie Gloves sa četri Kandže omogućavaju kopanje i uređivanje bašte bez pomoćnih alatki. Karakteristike: Rukavice za baštu sa kandžama Potpuno vodootporan i fleksibilan dizajn Rukavice sadrže prirodni gumeni lateks Rukavice sadrže 4 kandže za uređivanje vrta .

 

 

SADRŽI: 1 par rukavica

 
ID Oglasa: #152361261
Informacije

Ukoliko zelite da porucite ostavite vase podatke

ime i prezime 

ulicu i broj 

mesto i postanski broj

broj telefona za kontakt

 

 

 

★Ostecenja proveriti po pouzecu, naknadne reklamacije nece biti uvazene.  

★Slanje kurirskom sluzbom ili licno preuzeti ukoliko ste iz Nisa.

★Sve iz nase ponude je nekorisceno i neotpakovano.

★ 24 h je rok za bilo kakvu reklamacije.  

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.