slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

CROSOFMI Digitalni tajmer za navodnjavanje - zavlivanje

5.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
38
1
pre 10 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo CROSOFMI Digitalni tajmer za navodnjavanje - zavlivanje

 

CROSOFMI Tajmer prskalice, Tajmer za vodu sa 3 odvojena programa zalivanja i funkcijom automatskog senzora za kišu, Tajmer slavine za baštensko crevo za travnjak Kontroler sistema za navodnjavanje/3,5" ekran/IPKS5

 

3 INDIVIDUALNA PROGRAMA NAVODNJAVANJA: Program zalivanja se može podesiti fleksibilno prema vašim različitim potrebama. Vreme navodnjavanja za svaku grupu je od 1 s do 99 minuta, a interval navodnjavanja je 1 h do 15 dana. Možete podesiti P1 / P2 / P3 setove vremenskih programa prema vašim potrebama, imati 3 odvojena programa navodnjavanja znači imati 3 različita vremena početka dnevno sa prilagođenom učestalošću i trajanjem navodnjavanja, što može učiniti vaš raspored navodnjavanja potpuno prilagodljivim


NADOGRAĐENA VERZIJA AUTO SENZORA ZA KIŠU:
Nema više ručnog isključivanja tajmera po kiši! Čip senzora za kišu će automatski osetiti kišnicu, CROSOFMI Usvojite najnoviju tehnologiju senzora za kišu. Senzorski modul visoke osetljivosti prati kišu u realnom vremenu i zatim reaguje prekidanjem rada ventila. Kako se senzor za kišu osuši, tajmer će ponovo raditi prema rasporedu.


SVE-U-JEDNOM VELIKI EKRAN I PREKO 6 MESECI RADNOG VREMENA:
Ekstra-veliki HD ekran od 3,5 inča čini sve jasnim na prvi pogled. Povrh toga? Mnogo energije bi se moglo uštedeti jer će ekran automatski preći u stanje mirovanja ako tajmer creva za natapanje ne radi posle 30 s. 2*AA baterija omogućava našem tajmeru da radi više od 6 meseci. (Ne idu uz uredjaj)  Moćni čip će detektovati nizak nivo napajanja i isključiti tajmer creva pre nego što se baterija isprazni.


VODOOTPORNA &IZDRŽAVA:
IP65 vodootporan, testiran sa pritiskom vode od 10 kg sa novim pneumatskim zatvorenim komponentama kako bi se u velikoj meri izbeglo curenje. Gornji konektor je napravljen od ojačanog materijala od najlonskih vlakana, što ga čini mnogo otpornijim na udarce i habanje od ABS-a ili plastike. Vodootporno kućište baterije sa unutrašnjim gumenim prstenom oko poklopca štiti baterije iznutra.

 

ID Oglasa: #160050113
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.