slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Gardena 18632-20 zidni nosač sa 35m creva Roll Up XL

30.000 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
22
3
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Ispravno, probano, nije originalna kutija. U ovoj je kategoriji jer fali mlaznica. Slike uživo, video na zahtev na viber. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

Praktično i prostorno efikasno spremište creva
Zahvaljujući zidnom kolutu za crevo uvek ćete imate pri ruci svoje baštensko crevo i pribor. Mlaznice, raspršivači i četke za pranje mogu se jednostavno okačiti i odložiti na zidni nosač.

Za ugodno i fleksibilno zalivanje
Zahvaljujući praktičnom zidnom nosaču, kolut za crevo se može okretati pod uglom većim od 180 ° . To vam omogućuje fleksibilno zalivanje svakog ugla vašeg vrta bez prelamanja creva. Nakon upotrebe kompaktna kutija za crevo može se preklopiti prema zidu kako bi uštedeli prostor

Rukovanje bez napora
Baštensko crevo automatski se zaključava na željenoj dužini zahvaljujući ugrađenim kratkim tačkama zaključavanja. Tako da jednostavno možete obaviti zalivanje i uz to imati maksimalnu slobodu kretanja.

Spremno za neposrednu upotrebu
Zidni kolut za crevo RollUp XL dolazi sa zidnim nosačem, baštenskim crevom od 35 metara, priključnim crevom, svim potrebnim originalnim delovima sastava GARDENA i mlaznicom s dve različite mogućnosti prskanja.

RollControl
Laganim povlačenjem na kraju creva, integrisana čelična opruga se aktivira i automatski i pouzdano premota crevo. Tehnologija RollControl obezbeđuje sporo i bezbedno uvlačenje, bez obzira na to koliko je crevo odmotano.

Nema zapetljavanja ili čvorova
Zidni kolut za crevo ima integrisanu vodilicu creva koja osigurava ravnomerno uvlačenje creva bez prevrtanja ili čvorova.

Otporan na UV zračenje i mraz
Kutija creva zaštićena je od elemenata UV zaštitom i materijalima otpornim na smrzavanje. To znači da se može koristiti u sve četiri sezone.

Prigodno zalivanje velikih bašti pomoću Zidnog koluta za crevo RollUp XL
Zidni kolut za crevo RollUp XL čini zalivanje velike bašte ugodnim i jednostavnim. Kompaktno spremište za crevo pričvrstite trajno na zid kuće i spojite ga na slavinu spojnim crevom. Zahvaljujući crevu dužine 35 metara i okretnoj kutiji creva koja ima ugao rada od 180 ° zalivanje biljaka je zadovoljstvo, a ne zadatak. Kolut za crevo sledi vaš smer kretanja i sprečava da se crevo ne prevrće ili zapetljava. Nakon što ste izvukli crevo do željene dužine za zalivanje, posebno kratke tačke zaključavanja automatski zahvataju i fiksiraju crevo čim se zaustavite. Laganim povlačenjem kraja creva otpušta se mehanizam za zaključavanje i integrisana čelična opruga za vas automatski, pouzdano i ravnomerno namotava baštensko crevo. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji RollControl, uvlačenje je posebno sigurno i kontrolisano. Integrisana vodilica creva osigurava da se crevo namota uredno i ravnomerno, bez zaplitanja. Priključci slavine i creva na kutiji za creva deo su originalnog GARDENA sastava, tako da u bilo kojem trenutku možete pričvrstiti druge dodatke za zalivanje GARDENA. Uvek ćete imati pri ruci svoje GARDENA mlaznice: mogu se pričvrstiti ispod zidnog nosača i tamo odložiti radi uštede prostora. Visokokvalitetni materijal zaštićen je od UV zračenja i mraza, zaštićen je od vremenskih oštećenja, te se stoga može koristiti tokom cele godine. Osim toga, spremište creva osigurano je uređajem protiv krađe. Svi potrebni delovi za spajanje i sastavljanje uključeni su u pakovanje zidnog koluta za crevo RollUp: zidni nosač, priključno crevo, svi potrebni originalni delovi sastava GARDENA i mlaznica s dve različite mogućnosti mlaza za raspršivanje. Zalivanje koje je uvek spremno za akciju - pomoću zidnog koluta za crevo GARDENA RollUp XL.

Tehničke specifikacije
Broj predmeta 18632-20
EAN:  4078500052078
Karakteristike
Uključeno 1x Zidni kolut za crevo RollUp XL, 1x Zidni nosač, 1x 1.5m priključno crevo, priključak za slavinu, konektor creva
Dužina creva 35 m
Prečnik creva 13 mm
Zaštita od smrzavanja Da
Pogon čelična opruga

Nagrade

Reddot Design Award 2021: Pobednik
Reddot nagrada za dizajn datira iz 1955. godine i danas je jedno od najvećih i najuglednijih svetskih takmičenja u dizajnu. Kriterijumi ocenjivanja: važni posebni kvaliteti dizajna, dizajnerska kompetencija i odličan dizajn.

ID Oglasa: #165541486
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.