slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Gardena 9023-20 pumpa 3700/4 sa rezervoarom

15.000 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Prednja nogica je iskrivljena malo udubljenje , radi. Slike uživo, video na zahtev na viber. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

Kućni sistem za vodu 3700/4

 

Snaga 800 W
Najveća potisna količina 3700 l/h
Maks. pritisak 4.1 bar
Maks samostalni usis 7 m

 

Potopna pumpa visokih performanski za spoljašnju i unutrašnju upotrebu

GARDENA kućni sistem za vodu 3700/4 održivo je i moćno rešenje za automatizovano snabdevanje vodom u domu i bašti. Brza i jednostavna trajno instalirana pumpa postaje sastavni deo vodovodnog sastava i omogućava korišćenje kišnice ili bunarske vode za zalivanje bašte i upotrebu u vašem domaćinstvu, na primer za toalete. Snažna električna pumpa premešta vodu iz bunara, sakupljača kišnice ili buradi tamo gde vam treba. Kućna pumpa pruža impresivnu snagu od 4,1 bara na 800 W i pumpa do 3700 litara vode na sat s dubine do 7 metara. Rezervoar vode od 19 litara s EPDM membranom s malim održavanjem puni se ili prazni ručno. Odvodni čep omogućava brzo odvođenje vode iz rezervoara kada nastupi mraz. Kompaktna kućna pumpa GARDENA štedi prostor i impresionira robusnim plastičnim kućištem ojačanim stakloplastikom, dvostrukim keramičkim zaptivanjem i osovinom pumpe od nerđajućeg čelika. Integrisana termička sklopka štiti od rizika od pregrijavanja, dok nepovratni ventil i ulošci s navojem od mesinga visokog kvaliteta povećavaju trajnost. Pouzdan i izdržljiv uređaj za vodovod s malim održavanjem ima integrirsan praktični manometar koji prikazuje trenutni pritisak u rezervoaru. Dodatni otvor za dvostruku vezu G1 "omogućuje svestranu upotrebu i pričvršćivanje visokokvalitetnih GARDENA proizvoda. Nemački kvalitet, iskusite snagu GARDENA pumpi s više od 40-o godišnjeg iskustva u drenaži, navodnjavanju i kućnoj upotrebi.

 

Tehničke karakteristike
Oznaka 9023-20
EAN 4078500054720
Karakteristike
Snaga 800 W
Najveća potisna količina 3700 l/h
Maks. pritisak 4.1 bar
Maks samostalni usis 7 m
Najveća potisna visina 41 m
Maksimalna temperatura tečnosti 35 ° C
Dužina kabla 1.5 m
Vrsta kabla za napajanje H05 RNF
IP kod IP X4

 

Održiva, efikasna i snažna

Pumpa sa rezervoarom 3700/4 je i održiva i ekološka, kao i posebno efikasna zahvaljujući moćnom izlazu. 800 W motor isporučuje maksimalni pritisak od 4.1 bara i na sat se može pumpati 3700 L vode. Bilo da je za veš mašinu, toalet ili zalivanje bašte, voda ide baš tamo gde je potrebna.

Pogodna za korisnike i jednostavna za rukovanje

Pumpa sa rezervoarom je jednostavna za rukovanje, kao što je jednostavno punjenje i pražnjenje rezervoara za vodu od 19 L sa izdržljivom EPDM membranom sa niskim održavanjem.

Robusna, sigurna i kompaktna

Kompaktna pumpa sa rezervoarom 3700/4 štedi prostor i ima posebno izdržljivo plastično kućište ojačano staklenim vlaknima i sistem dvostrukog keramičkog zaptivanja. Nepovratni ventil i visokokvalitetni ulošci sa mesinganim navojem osiguravaju povezivanje bez problema, čak i sa fiksnim cevima.

Brza i laka instalacija

Instalacija i integracija pumpe sa rezervoarom u postojeći vodovodni sistem, na primer u vešernicu ili baštenski sistem, posebno je laka i bez stresa.

Manometar i dodatni G1'' dupli adapter

Pored ugrađenog manometra, pumpa sa rezervoarom 3700/4 ima dodatni izlaz G1'' sa duplim priključkom. Ova veza omogućava jednostavno i nekomplikovano povezivanje OGS elemenata za još veću raznovrsnost.

Mesingani nepovratni ventil

Esencijalni nepovratni ventil je već uključen u ovaj proizvod. Zahvaljujući visokokvalitetnom mesinganom G1'' spoljašnjem navoju, jedinica je kompatibilna sa širokim spektrom cevi i creva bez dodatnih adaptera.

 

 

 

ID Oglasa: #165872343
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.