slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kazeila Digitalni tajmer za navodnjavanje - zavlivanje

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
104
8
pre 12 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo

 

Kazeila tajmer za vodu, programibilni tajmer prskalice za baštu, tajmer creva za navodnjavanje Karakteristike odlaganja kiše/ručnog/automatskog sistema zalivanja, digitalni tajmer za navodnjavanje travnjaka, HTC-322

 

? Lako ostvariv fleksibilan raspored navodnjavanja - Sa ovim tajmerom za navodnjavanje je dozvoljen veći raspon vremena rada i intervala. Trajanje navodnjavanja se kreće od 1 sekunde do 1 h 39 minuta, dok intervali navodnjavanja mogu biti kraći od 1 sata ili čak 15 dana, u zavisnosti od vaših zahteva za zalivanjem, što vam omogućava da fleksibilno prilagodite svoj raspored zalivanja.


? Programabilan i jednostavan za rukovanje - Sat, vreme početka, trajanje i frekvencija se mogu lako podesiti pritiskom na tastere na tajmeru. Tada će vaš sistem za navodnjavanje biti potpuno automatizovan i raditi prema rasporedu za koji ste ga postavili. Skoro sve informacije o radu tajmera za prskalice prikazane su na LCD ekranu, koji je veliki i lako čitljiv.


? Laka i praktična instalacija - Dizajniran sa elegantnim i malim izgledom na umu, ovaj tajmer creva za navodnjavanje je lagan i kompaktan sa veličinom od 3,8x2,9x4,9 inča, što ga čini idealnim za upotrebu u uskim i uskim prostorima. Elegantan i atraktivan dizajn neće uticati na vašu baštu ili staklenik. Okretna spojnica čini instalaciju lakim.


? Vodootporan i izdržljiv - Testovi visokog pritiska vode se izvode na ovim tajmerima creva za vodu pre napuštanja fabrike kako bi se osiguralo da voda ne propušta kroz hidroizolaciju sa IPX5 ocenom. Ojačana najlonska vlakna se koriste za stvaranje gornjeg konektora, što ga čini daleko otpornijim na udarce i habanje nego što bi to bio ABS ili plastika. Baterije su dobro zaštićene unutrašnjim gumenim prstenom kućišta baterije (baterije nisu uključene).

 

ID Oglasa: #160048074
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.