slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Merač VLAŽNOSTI, KISELOSTI i OSVETLJENOSTI zemljišta

1.000 dinFiksno

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
61
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nemanja
Član od 09.08.2020.
kp izlog
S2p2l5

Merac VLAZNOSTI, PH i OSVETLJENOSTI zemljista

Pomoću ovog 3 u 1 uređaja možete proveriti vlažnost, ph vrednost i nivo osvetljenosti zemljišta!

Proverite uslove zemljišta - Budite sigurni da je su uslovi zemljišta idealni za uzgajanje vaših biljaka sa ovim praktičnim 3 u 1 meračem!
Tri opcije za merenje - Koristite merač kako biste proverili sve važne karakteristike zemljišta a to su vlažnost, ph vrednost i osvetljenost!
Lagan za korišćenje - Sve što je potrebno da bi ste dobili rezultate je da zabodete aparat oko 10cm u zemlju i da odaberete odgovarajuću opciju!
Jednostavan za održavanje - Aparat ne koristi nikakvu bateriju i pogodan je za dugoročno korišćenje ukoliko ga očistite nakon svake upotrebe!

Pružite najbolju negu svojim biljkama bilo u bašti, stakleniku ili saksijsama na terasi!

MERAČ VLAŽNOSTI - Kako biste izbegli nedovoljno ili prekomerno zalivanje bilja redovno koristite ovaj aparat i opciju za merenje vlage!
MERAČ PH VREDNOSTI - Odaberete opciju za merenje ph vrednosti da biste dobili pouzdane rezultate koji će vam pomoći da odredite adekvatnost zemlje!
MERAČ OSVETLJENOSTI - Osunčanost je treći važan faktor za uzgoj biljaka, zato budite sigurni da je i ovaj kriterijum zadovoljen!

Sve što je potrebno da biste dobili pouzdane rezultate je da sonda bude oko 10cm u zemlji i da odaberete koju vrednost želite da izmerite.

Uređaj koji se isporučuje je vidljiv na poslednjoj slici.

Slanje robe post ekspresom ili bex-om.
Moguće lično preuzimanje.

Tel 063/17-18-222
ID Oglasa: #156660905
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.