slika
slika
slika
slika
1 od 4

Motorni Duvač/Usisivač za lišće MAR-POL

17.700 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
168
2
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Rade
Član od 20.03.2016.
kp izlog

Model: DEMON® M88176

 

Izuzetno lagan i savršeno izbalansiran - savršeno leži u ruci i ne zamara korisnika, tako da možete raditi sa njim mnogo sati bez osećaja umora.

Pouzdan DEMON® ventilator je opremljen regulacijom sile izduvavanja, koja se može podesiti pomoću dugmeta za kontrolu gasa.

Multifunkcionalnost (3 u 1): Funkcija izduvavanja sa regulacijom Funkcija usisavanja (usisavanje listova, itd. ) Funkcija drobljenja lišća

Automatsko prepoznavanje režima rada DEMON® duvaljka ima senzore koji detektuju trenutni režim rada (duvaljka/usisivač)

Unapređena seckalica za teške uslove rada

Set uključuje metalnu drobilicu, dodatno ima 4 oštrice u posebno dizajniranom obliku kako bi se maksimizirala efikasnost usitnjavanja lišća.

DEMON® duvaljka je pouzdana i optimalna snaga vam omogućava da udobno uklanjate pokošenu travu, pokošene žive ograde, lišće i ostatke na velikim površinama.

Posebno dizajnirano kućište obezbeđuje adekvatno hlađenje motora i štiti ga od oštećenja Prilikom projektovanja ventilatora, inženjeri su se fokusirali na kvalitet i pouzdanost novog proizvoda, garantujući efikasan i ekonomičan rad čak iu najnepovoljnijim uslovima. DEMON® duvaljka za lišće je opremljena sa 3 funkcije - duvanje, usisavanje (usisavanje) i usitnjavanje lišća. Pogodnost i lakoća korišćenja zahvaljujući EKSTREMNO NISKOJ TEŽI! ! DEMON ® duvaljka je jedna od najlakših duvačica u ovoj cenovnoj klasi na tržištu! Zašto je težina toliko važna? Omogućava udobnu upotrebu duvaljke svima, ne izaziva toliki zamor, bol i bol u rukama kao teški duvači. Seckanje listova Ovo je neophodna funkcija u duvaču, zahvaljujući kojoj je zapremina listova značajno smanjena i tako ne morate da ga tako često praznite. Osim toga, iseckani listovi se brže razlažu i idealni su za kompost

Tehnički podaci:

 

Zapremina: 25.4cc

Nazivna snaga: 0,75kw pri 6500 o/min

Brzina u praznom hodu: 2800 o/min

Maksimalni broj obrtaja: 7500 o/min

LpA (u mirovanju): 74,3 dB (A)

Nivo vibracija: 1,393 m / s2

ID Oglasa: #144340111
Informacije


pakete saljemo daily express kurirskom

iznos postarine zavisi od tezine paketa

sve porudžbine zaprimljene do 13h saljemo isti dan

ukoliko želite da poručite željeni proizvod

ostavite podatke za slanje

ime i prezime

ulica i broj

poštanski broj i mesto

kontakt telefon

 

za lično preuzimanje kontaktirajte

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.