slika
1 od 1

Ploskorez za ručnu obradu zemlje Irgoot Tools 020563

1.799 dinFiksno

Beograd
Novo
24
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Volim svoj dom
Član od 16.11.2018.
Svi oglasi

Ploskorez za ručnu obradu zemlje Irgoot Tools napravljen od najkvalitetnijeg manganskog čelika, kreiran specijalno za okopavanje oko biljaka, ivičnjaka i drugih uskih površina.  Ploskorez za ručnu obradu zemlje Irgoot Tools je jednostavnog i prakticnog oblika, i predstavlja moćan alat za precizno i fino uklanjanje korova u bašti, plasteniku ili vrtu.  Inovativni ploskorez za ručnu obradu zemljišta napravljen je od kaljenog čelika velike izdržljivosti što ga čini idealnim za obrađivanje kako tvrdog tako i mekog zemljišta.  Zahvaljujući višenamenskoj primeni, ovaj dugotrajni ploskorez se koristi ne samo za okopavanje zemljišta, već i za samu pripremu pre sađenja. Efikasan je u pravljenju redova za sadnju, a koristi se i kao alat za nanošenje zemlje tokom sađenja.  Zbog svog jedinstvenog dizajna i hiruške preciznosti,  ploskorez  za ručnu obradu zemljišta Irgot Tools podoban je za uklanjanje korova saksijskog cveća, doprinoseći plodnosti zemljišta i dovodu kiseonika.   Tokom vremena u zemljištu se razvijaju korovi koji negativno utiču na rast i razvoj biljke. Pored toga što zauzimaju mesto u zemljištu, korovi koriste hranu koja je vašim biljakama preko potrebna.   Redovna obrada zemljišta uklanja korove iz korena dajući više prostora vašim biljakam. Takođe, nakon ovog procesa zemlja je mekša i rastresitija što čini podobno tlo za rast i ravoj vaših sadnica.    

 

Karakteristike:

Bešavna čelična cev 3/4 cola,  

Boja: Crvena,  

Dimenzije: 12.5 x 2.5 x 14cm,  

Flah 25x4mm,  

Manganski kaljeni čelik ( 3mm),  

Težina:300g

Ima dve primene u dva različita položaja:

Prva primena je pomoću duže strane alata i koristi se za odstranjivanje korova sa nepristupačnih mesta koja ne možete obraditi drugim alatima.

Druga primena je pomoću kraće strane alata i nju koristite za pravljenje redova pre sađenja.   Specijalno je dizajniran za obrađivanje malih i teško pristupačnih površina, pa se idealno primenjuje u plevljenu trave oko ivičnjaka i betonskih staza. radna površina od 12,5cm koja se koristi za pravljenje redova i udubljenja za sađenje Za sečenje korova i pripremu zemlje za riljanja koristi se manja radna površina od 2,5cm koja moćno i precizno uklanja uporni korov Prodaje se bez držalje (možete pronaći u poljoprivrednoj apoteci)  

 

Cena dostave: 540 RSD

ID Oglasa: #165294415
Informacije

Mi smo registrovana firma sa preko 15 godina rada

Radno vreme: 8-16 h radnim danima i subotom

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun, važi standardna zakonska garancija za sve porizvode( sačuvati račun nakon kupovine)

Svi proizvodi su novi i fabrički upakovani

Za sve informacije nam se obratite porukom u dm, ili na telefone:

064/8296985,  011408-2174

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.