slika
1 od 1

Prskalica ORION 3l

2.110 din

Čurug
Novo
213
3
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog
Pogodna je za teške uslove, gde su neophodni preciznost i sigurnost. Napravljena da ispuni očekivanja najzahtevnijih korisnika, poseduje sigurnosni ventil od visokokvalitetnih materijala koji pruža dodatnu garanciju i sigurnost. Prskalica ORION ima 35 cm dugo koplje, manometar, traku za nošenje na ramenu i levak sa filterom za praktično prskanje hemijskih sredstava. Zapreminska skala na rezervoaru omogućava precizno merenje tečnosti koje se upotrebljavaju. Namenjena za poslove u perionicama vozila (primena sredstava za čišćenje i deterdženata), u mehaničkim radionicama (uklanjanje hemijskih nečistoća), za dezinfekciju, istrebljenja štetočina i pacova, u građevinarstvu, u prehrambenoj industriji, medicini i drugim granama industrije koje zahtevaju primenu hemijskih jedinjenja (uključujući i one veoma agresivne).

KARAKTERISTIKE:  
Zapremina: 3 l
ID Oglasa: #66297488
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.