slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

prskalica za dvorište - prskalica za travu baštu cvece

900 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
105
1
pre 9 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega _ Shop _065 49 59 655
Član od 24.12.2022.
Svi oglasi

Prskalica za dvoriste Prskalica za bastu

Prskalica za travniak

Prskalice za bastu, nesto sasvim novo, prskalice sa preciznim rezancima sa postoljem. Prskalice za bastu uz pomoc kojih kontrolisete ono sto zelite zalivati.

Cuva vasu vodu tako $to ne prska ulice, trotoare, grade, prozore, ljude ili automobile. Nema vise smedih mrlia na vasim travnjacima, jednostavno uperite vise rezanaca na njih.

Brz je, lak i zabavan za koriscenje.

Napravite svoj savrseni uzorak. Prilagodite se bilo kom obliku ili basti, ustedite novac i sacuvajte vodu. Kako vasa basta raste, jednostavno ponovo savijajte rezance da biste prilagodili nove obrasce zalivanja.

Savrseno za dvorista, travnjake, terase, povrée. .

Specifikacije: Boja: zelena

Precnik osnove: 9 cm

Svaka fleksibilna cev ima mlaznicu sa 3 odvoiena otvora.

Svaki otvor je pod uglom od 5 stepeni, tako da kada se 3 toka razbiju i padnu na 20 stopa, voda pokriva povrsinu od priblizno 6 stopa u precniku (priblizno 28 kvadratnih stopa po cevi, priblizno 336 kvadratnih stopa po glavi rezanaca)

Pricvrscuje se na standardno bastensko crevo.

Prizemni kolac ie ukliucen ili se montira na ogradu, drveni blok ili prepust. Ako imate podzemni sistem za navodnjavanje, on ce se pricvrstiti na bilo koji uspon.

Sadrzaj paketa:

1 paket prskalica

1 postolje navoi

Nizak ugljenik, zastita Zivotne sredine, bez zagadenja, ekonomican i praktican. Prskalice za bast mozete pokloniti rodacima i prijateljima.

Svaka fleksibilna cev ima mlaznicu sa 3 odvoiena otvora.

Prakticno i jednostavno, lako izgodno za upotrebu.

Mozete bolje ukrasiti i uciniti svoj dom jedinstvenim. Takode je zabavno za decu svih uzrasta da se igraju sa njim tokom vrelog letnjeg

dana.

Ovaj uredaj ima 12 podesivih glava koje se mogu usmeriti ta¿no tamo gde je voda potrebna. Na ovaj nacin ce ceo travnjak, svaka biljka, svaki vet biti zaliven.

Napravljen od visokokvalitetnog, debelog ABS materijala. Ne morate da brinete o rdi ili koroziji sa ovom cvrstom prskalicom koja je napravljena da traje.

Saljemo post expresom ili licno preuzimanje

Kon tel-0654959655

ID Oglasa: #154477697
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.