slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Ultrazvučni solatni rasterivač životinja, pametno strašilo

3.200 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
53
3
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog

Efikasniji i osetljiviji: ovaj uređaj za odbijanje mačaka u bašti opremljen je infracrvenim senzorom pokreta (PIR). Domet detekcije je do 40 stopa, ugao je do 120 stepeni, a površina pokrivenosti je oko 1600 kvadratnih stopa. Infracrveni senzor pokreta može otkriti pojavu životinja i zatim pokrenuti ultrazvuk i snažne bljeskove koji efikasno odbijaju životinje. Uređaj za odbijanje mačaka štiti vaš dom, baštu, poljoprivredno zemljište od ometanja životinja.

 

Dva moda za izmenu: kada uređaj za odbijanje mačaka otkrije životinje, pokrenuće 2 moda za odbijanje životinja. Različite ultrazvučne frekvencije uparene su sa različitim obrascima bljeska. Dva različita moda rade naizmenično, što može da se prilagodi karakteristikama različitih životinja. Ovo osigurava maksimalnu efikasnost odbrane.

 

Idealno za spoljašnju upotrebu: robusna konstrukcija od tvrde plastike i IP45 nivo otpornosti na vremenske uslove koji odoleva kiši, snegu, ledu, vetru. Solarni paneli se automatski pune tokom dana apsorbujući solarnu energiju. U kišnim vremenskim uslovima, uređaj se može puniti putem USB-a. Ovaj uređaj za odbijanje mačaka radi neprekidno. Pogodan je za vašu baštu ili farmu u svim vremenskim uslovima.

 

Efikasan protiv većine životinja: ovaj ultrazvučni uređaj za odbijanje mačaka radi 24 sata dnevno i automatski se aktivira u režimu odbijanja kada se otkrije životinja. Bez obzira da li su dnevne ili noćne životinje, mogu biti odbijene. Ovo je najbolji repelent za mačke, lisice, pse, veverice, zečeve, skunse, slepe miševe, pacove, rakune, miševe.

 

Lako za instalaciju: samo pratite uputstva i završite instalaciju. Ako imate bilo kakvih problema sa proizvodom, nemojte oklevati da nas kontaktirate. Sigurno ćemo učiniti sve što je u našoj moći da rešimo problem za vas i ponudimo jednogodišnje besplatno vraćanje. Bez obzira na razlog, prvo nas kontaktirajte.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162831892
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.