slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

MASTERCANOPY Pop-up 3x3m šator sa stranicama i torbom, bela

150 €

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
53
3
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Jedna cev polomljena, može da se nastavi, a verovatno može i bez toga. Pretpostavljamo da je neko pokušao da raširi pa polomio, platno je novo. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

  • Razuman dizajn: Šator ima 4 uklonjiva bočna zida, 1 vrata sa rajsferšlusom glatkog rada - veoma pogodno za ulazak i izlazak; 2 bočna zida imaju elegantne i atraktivne prozore, napravljene od izuzetno prozirnog PVC-a, što propušta dovoljno svetlosti i garantuje jasan pogled.
  • Izuzetni materijali: Čvrst ram napravljen je od visokokvalitetnog čelika sa praškastom oblogom, otpornog na rđanje i povećane izdržljivosti; može izdržati različite vremenske uslove, lomljenje, rđu i koroziju. Platno šatora napravljeno je od poliestera sa srebrnom PU oblogo, koja je otporna na vodu i vetar, ima UPF 50+ i blokira 99% štetnih sunčevih zraka
  • Podesiva visina: 2 različita podešavanja visine kako bi ste ga prilagodili individualnim potrebama. Visina najvišeg dela šatora je 282 cm i 289 cm. Visina se može lako podesiti palcem. Klinovi i kanapi drže šator stabilnim dok podešavate.  
  • Pogodan za različite prilike: Šator pruža prostor pod senkom od ​​3 x 3 m i ispod njega se može u isto vreme smestiti 7-8 osoba. Idealan je za spoljašnje aktivnosti, festivale, zabave, venčanja, dvorišta, igrališta, sportske događaje, gradilišta itd. Funkcija šatora nije limitirana samo za zabavu.  
  • Isporuka uključuje: 1 nadstrešnica, 1 ram, 4 bočna zida ( 1 sa rajsferšlusom i 2 sa prozorima), 4 torbe za pesak (pesak nije uključen u isporuku, 4 kanapa, 8 klinova, transportnu torbu
  • Dimenzije: pribl. 3.048x 3.048x2.92608 m (10x10x9.6ft)

 

 

ID Oglasa: #165054885
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.