slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Set za zalivanje-navodnjanje bašte i cveća 10m

890 din

Mionica
Kao novo - nekorišćeno
875
38
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mira online
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
-Set za zalivanje - navodnjavanje

-Postoje mnogi uređaji koji nam olakšavaju radove u bašti, a pomoć je pogotovo potrebna tamo gde imamo biljke i vrtove. Zašto ne biste u dvorištu , terasi ili plastakleniku imali sopstveni sistem za navodnjavanje koji će vas rešiti muka?  
-Sa sistemom za navodnjavanje od 50 delova možete imati savršen sistem za zalivanje – komplet osigurava sporo zalivanje koje usmerava vodu na biljke i zato je odličan za baštenske poslove.
-Možete podesiti rastojanje prskalca na crevu dužine 10 metara, a uz njega dobijate i brzu spojnicu za slavinu, 10nosača, 10 prskalica i još 18 korisnih nastavaka.
 -Možete spajati i vise setova u zavisnosti od vaših potreba
.          
 Set sadrži:
 - 10 m dugo crevo
- 1 priključak za dvorisnu slavinu
- 10nosača
- 15 raspršivača
- 10 T racvi
- 2 nastavka
- 1 završni čep-
-------------------------------------------------Ima više komada na stanjuStanje: novo(ne korišćeno) Originalna ambalaža--------------------------------------------Najbrži kontakt  poziv / poruka / VIBER  – 064/64-77-140ili porukom na KP--------------------------------------------Slanje pouzecem u sve delove Srbije Na kucnu adresu, kurirskom sluzbom AKS EKSPRES--------------------------------------------Ako zelite da porucite  porukom ostavite sledece podatkeIme artikla koji porucujeteIme i prezimeAdresuPostanski broj i mestoKontant telefon--------------------------------------------POGLEDAJTE I  OSTALE MOJE OGLASE.  HVALA NA POVERENJU
ID Oglasa: #135825598
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.