slika
1 od 1

Aquapak Pontaqua 1 l

450 dinFiksno

Novi Sad
Novo
31
0
pre 12 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Prodavnica bazena Novi Sad
Član od 17.01.2023.
Svi oglasi

Filter ne može da prečisti sitne koloidne čestice koje plutaju u vodi bazena, kao što su npr. alge. Voda u bazenu će od tih materija postati poput opala i može se pročistiti samo pomoću sredstva za bistrenje (flokulaciju), odnosno za stvaranje pahulja. Čestice sa istim elektro nabojem se odbijaju jedna od druge i plutaju u vodi.

Sredstva za flokulaciju su hemikalije koje dodavanjem u vodu, neutrališu naboj ovih čestica, tako da se one spajaju (pretvaraju u pahulje) i postaju podobne za filtriranje. Sredstva za stvaranje pahulja spajaju sitne čestice u veće pahulje, koje se potom zadržavaju na filteru. Ovaj proces spajanja čestica, kada se dimenzije čestica nekoliko puta uvećaju, a potom natalože na dnu bazena, nazivamo flokulacijom.

AQUAPAK je hemijski preparate za bistrenje vode.

Sastav:  polialuminijum-hidroksi-hlorid

Doziranje:  200 ml - 400 ml na 10 m³ vode

 

Više informacija o ovom i drugim proizvodima možete saznati na adresi u našoj radnji AQUAPLAN u Partizanskoj 40, Novi sad.

ID Oglasa: #147155502
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.