slika
1 od 1

Dozator za tablete za bazen Revolution 20g

600 dinFiksno

Beograd
Novo
70
1
pre 10 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Aquaplan
Član od 24.05.2011.
Svi oglasi

Plutajući dozator za 20g tablete (25 mm) za bazen za dezinfekciju vode u bazenu. Sadrži mehanizam za podešavanje brzine otapanja odnosno količine dezinfekcionog sredstva. Max broj tableta 8 kom.  

Plutajući hlorinator ili poznatiji kao plovni dozator obezbeđuje vašem bazenu kontinuiranu dezinfekciju. Stardardni hlorinator ili dozator za hlorne tablete koristi tablete hlora od 200g i ima prostora za 5 tableta. Manji plovni dozatori su za dimenzije tableta od 20g i koriste se pretežno za manje montažne bazene ili hidromasažne bazene.
Plovni dozatori se mogu koristiti i za nadzemne bazene i za bazene koji su klasičnog građevinskog tipa.

Prilikom korišćenja bazena, kada su kupači u njemu, plovni dozator je neophodno izvaditi iz vode. Dok su kupači u bazenu, dozator odložiti u kantu sa vodom koja je uzeta iz bazena. Kada se završi kupanje vratiti dozator u bazen, zajedno sa vodom iz kante u kojoj je bio.
 
Pre početka korišćenja bazena potrebno je podesiti pH nivo u vašem bazenu da bude od 7,2 do 7,6 i ovaj nivo pH vrednosti je ključan za kasnije lakše održavanje bazena i za sigurno korišćenje bez kontra efekata na kožu kupača.

 

 

 

ID Oglasa: #146624173
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.