slika
slika
slika
1 od 3

Pumpa za bazene 14,5 m3/h Max Flo XL Hayward

81.600 dinFiksno

Novi Sad
Novo
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Prodavnica bazena Novi Sad
Član od 17.01.2023.
Svi oglasi

Filter i pumpa su dve najbitnije komponente za cirkulaciju i filtraciju vode u bazenu. Veličinu filtera i pumpe potrebno je izabrati na osnovu zapremine bazena. Jačinu pumpe ćete odrediti tako što podelite zampreminu bazena sa 4 (četiri) ili uporediti m3/h sa filterom.

Pumpa mora biti iste ili slične jačine kao i filter. Ukoliko je pumpa jača od filtera, može doći do pucanja istog.

Pumpa za bazen omogućava cirkulaciju vode iz bazena ka filteru i njeno prečišćavanje I nakog toga, putem mlaznica vrati nazad u bazen.

Pumpa za bazene Hayward MaxFlo XL kombinuje naprednu hidrauliku i najnoviju pogodnost kao što je 1½ " i 2" konekcija. Poseduje veliku ekonomičnost i napredne perfomanske za nove i stare bazenske instalacije.

Pumpa MaxFlo XL je pumpa savremenog dizajna, koja se koristi kada Vam je potreban veliki protok vode i veći broj ciklusa cišćenja bazena u toku dana. Ova pumpa će Vam pružiti mnogo godina tihog rada bez komplikacija, otporna je na koroziju i hemikalije koje se koriste prilikom održavanja bazena. Poseduje veliku korpicu za skupljanje nećistoća.

Karakteristike:

  • Napredna hidraulika, povećana efikasnost
  • Svi modeli poseduju 1½ " i 2" konekciju
  • Korpa za nečistoće je većeg kapaciteta
  • Pouzdan motor

Više informacija o ovom i drugim proizvodima možete saznati na adresi u našoj radnji AQUAPLAN u Partizanskoj 40, Novi Sad.

ID Oglasa: #147515814
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.