slika
slika
1 od 2

Solarni tuš 20 L sa slavinom za pranje nogu KR-08

14.490 din

Kragujevac
Novo
40
4
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Garden trade
Član od 23.09.2013.
kp izlog

Solarni tuš 20 L sa slavinom za pranje nogu KR-08  namenjen za zagrevanje vode uz pomoć sunčeve svetlosti i korišćenje pre i nakon upotrebe bazena, pri čemu je zagrevanje vode ekloški i uz uštedu utroška električne energije. Solarni tuš je odličan dodatak za bašte, vrtove, dvorišta, kao i za uređenje prostora oko bazena. Tuš se montira u blizini bazena i idealan je za tušianje pre i posle kupanja, a pre svega, zahvaljujući slavini, noge se mogu posebno tuširati. Telo tuša funkcioniše kao solarni apsorber i kao rezervoar za vodu gde se voda zagreva.   Solarni tuš 20 L sa slavinom za pranje nogu KR-08 je praktičan i lagan za instaliranje i jednostavan za upotrebu. Prilikom prve upotrebe tuša kakao biste se oslobodili mirisa materijala, pustite vodu da istekne nekoliko minuta i očistitite unutrašnje delove tuša tekućom vodom.

 

-Dimenzije: oko 214 x 11,5 x 1,5 cm

-Dimenzije donje ploče: 15 x 15 x 0,7 cm 

-Materijal: PVC + ABS sa hromom

-Kapacitet: 20 litara

-Temperatura vode: Maksimalna: 60 ° C

-Glava tuša: rotirajuća glava tuša

-Boja: Crna

-Pribor za montažu: Vijci i tiple (uključeno)

-Priključak: Preko standardnog baštenskog creva (adapter uključen)

-Neto težina: pribl. 6.0 Kg

-Sa slavinom za pranje nogu

-Pritisak vode: Maksimum: 3.5

ID Oglasa: #153887435
Informacije

Garden Trade je registrovana internet prodaja. Svi proizvodi su novi, originalni u fabričkom pakovanju. Celokupnu ponudu možete pogledati klikom na KP izlog. Za najbolju komunikaciju pošaljite poruku sa oglasom koji Vas zanima. Proizvode šaljemo putem Aks, DeExpres i Bex službi. Garancija za tehničke uređaje je od 2 do 3 godine zavisno od proizvođača

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.