slika
slika
slika
slika
1 od 4

Tester za bazen Happy Hot Tubs

1.190 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
13
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan
Član od 06.10.2014.
Svi oglasi

Tester za bazen Happy Hot Tubs

 

Otkrijte savršenstvo u održavanju bazena sa Happy Hot Tubs PH &Chlorine Test Kit! Ovaj tester ne samo da simbolizuje vrhunski britanski inženjering, već i obećava nepogrešivu preciznost i pouzdanost. Neka vaš bazen ili đakuzi zablistaju čistoćom i bezbednošću koju donosi naš proizvod.

Zašto Happy Hot Tubs? Ne tražite dalje! Happy Hot Tubs Test Kit je vaš nezamenljivi partner u kreiranju zdravog i higijenskog vodenog okruženja. Lako pratite i održavajte savršene uslove vode, čime osiguravate ne samo čistoću već i potpuno zadovoljstvo za sve korisnike.


Istaknute prednosti:

  • Britanski pečat kvaliteta: Proizveden u srcu Engleske, ovaj tester je sinonim za pouzdanost i preciznost.
  • Kompletno rešenje: U kompletu dolazi sa 20 tableta (10 za hlor/brom i 10 za pH) za temeljno testiranje i očuvanje kvaliteta vaše vode.

Lakoća upotrebe: Naš tester je dizajniran da bude pristupačan svima – od početnika do iskusnih vlasnika bazena. Brzo i jednostavno, sa jasnim uputstvima, dobićete tačne rezultate bez ikakvog muke.


Koraci za upotrebu:

  1. Pripremite tester i uzorak vode.
  2. Dodajte reagens tablete i promešajte.
  3. Uporedite rezultate sa standardima i očitajte vrednosti.

Garancija na kvalitet: Tablete imaju rok trajanja od 10 godina, obezbeđujući dugotrajnu upotrebu i pouzdanost.

Zaključak: Happy Hot Tubs PH &Chlorine Test Kit nije samo alat, već ključna investicija za vašu oazu mira i uživanja. Osigurajte da vaš bazen ili đakuzi budu mesto savršene čistoće i zdravlja.

Posebna ponuda: Posetite naš web sajt https: //hemijazabazene. rs za ekskluzivne savete i uputstva!

Odmah preuzmite kontrolu nad zdravljem vašeg bazena sa Happy Hot Tubs!

Hemija Za Bazene Team

ID Oglasa: #165658213
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.