slika
slika
slika
1 od 3

57444 Intex bazen igraonica za decu dino zabavni park

5.500 din

Beograd
Novo
34
4
pre 9 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jovana
Član od 24.08.2020.
Svi oglasi

57444 Intex bazen igraonica za decu dino zabavni park 249x191x109cm

 

 

Bazen Dinosaurus igralište dimenzija 249 cm x 191 cm x 109 cm pruža nezaboravnu zabavu mlađoj deci uzrasta od 3 do 4 godine. Ovo kreativno igralište postavlja se na ravnom i tvrdom terenu poput betona, pružajući stabilnost tokom igre.

 

Dinosaurus igralište nudi višesatnu zabavu na otvorenom, stvarajući sjajno okruženje za decu da istražuju i igraju se. Bazen je opremljen raznim zabavnim elementima, uključujući vodeni tobogan, palmu prskalicu, vodopad i 6 loptica. Pruza mnoštvo mogućnosti za raznoliku igru.

 

Pomoću baštenskog creva, možete priključiti vodu na bazen i stvoriti prskalice i vodopad koji se lako reguliše pomoću ventila. Odrasla osoba može lako rukovati ventilom na palmi prskalici, prilagođavajući nivo prskanja prema potrebama.

 

Zapremina bazena je 216 litara, dok je maksimalna podržana težina do 80 kg, što osigurava sigurnost i udobnost tokom igre. Kada igralište nije u upotrebi, preporučuje se izduvati, obrisati i sklopiti do sledeće sezone. U sklopu igrališta dolazi i set za krpljenje, pružajući dodatnu sigurnost.

 

Namenjeno je uzrastu od 3 godine i starije, uz preporuku da deca koriste proizvod isključivo pod nadzorom odrasle osobe. Bruto težina upakovanog proizvoda iznosi 5 kg. Ovo igralište će pružiti ne samo zabavu za decu već i mir roditeljima znajući da je dizajnirano sa fokusom na sigurnost i uživanje najmlađih.

 

Proizvođač: Intex

– Dimenzije: 2,49m x 1,91m x 1,09m

– Materijal: vinyl debljine 0,25mm

– Bazen ima tobogan, figuru dinosaurusa sa otvorenim ustima i

imitaciju vodopada

– Spajanjem sa baštenskim crevom aktivira se palma-prskalica na obodu

bazena

– Bazen ima ventil za regulisanje protoka vode

– Uz bazen dobijete i 6 loptica različitih boja

– Kapacitet:272L pri dubini vode od 16cm

– Maksimalno opterecenje: 81kg

– U pakovanju imate i nalepnicu za krpljenje

– Masa pakovanja: 5,3kg.

 

 

ID Oglasa: #165098200
Informacije


Rok dostave je 2-5 radnih dana.  

Sva prava kupca zagarantovana.  

Lično preuzimanje nije moguće.  

Kontakt 0665776984 

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.



 pon-sub 8-19h
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.