slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Fasadna lampa Solarna lampa za zid Zidna lampa Solarna lampa

1.900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
123
5
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
 

Solarna lampa za zid Lampa za dvoriste

Fasadna lampa 

Zidna lampa

Solarna svetiljka za zid 

 

【Jednostavna i laka instalacija】 Zidna lampa je brza i laka za instalaciju. Samo treba da pričvrstite montažnu ploču vijcima, spojite žice, postavite sijalicu, a zatim poklopite i zategnite zavrtnje.

 

【Vodootporna i otporna na rđu】Ova spoljna zidna lampa je napravljena od visokokvalitetne legure aluminijuma, jednokratno livenje pod pritiskom čini čvršćom. Aluminijumsko spoljašnje LED svetlo je napravljeno od dobre specijalne metalne boje, nije lako da padne i zaštiti telo lampe od rđe.

【Jedinstveni i klasični dizajn】Jedinstveni dizajn osvetljenja gore i dole i dvostrani poklopac od prozirnog stakla stvaraju prelep efekat oreola osvetljenja. Prozirni dizajn akrilne trake u telu difunduje raspršeniji efekat osvetljenja.

【Lepa i izdržljiva】 Zidna lampa može efikasno sprečiti rđu, koroziju i loše vreme. Izdržljiv godinama na kiši, snegu, ultra visokim ili niskim temperaturama i hemikalijama. Idealno za vaš trem, terasu, ulazna vrata, hodnik, balkone, garažna vrata, ulaz, itd.
ID Oglasa: #164252727
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.