slika
slika
slika
slika
1 od 4

Mreza za sencenje

95 €

Šabac
Kao novo - nekorišćeno
36
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivko
Član od 20.01.2012.
Svi oglasi

Натериал мрежа за сјенило, браон боје. Идеалан је за сакривање унутрашњег простора, смањење видљивости за 99% и очување приватности. Његов непрозирни дизајн са 230 грама по м² смањује видљивост и спречава пролаз светлости, па служи и као елемент за сенчење. Има анти-УВ третман који спречава пропадање и промену боје након дугог излагања сунцу. 5 година гаранције. Рола од 10 метара. Висина 150 цм. Оптимизовано паковање: овај производ вам омогућава да повећате ефикасност транспорта, помажући да се смањи утицај на животну средину.

Погодан за заштиту балкона, тераса и башта од погледа и ветра - Идеалан за заштиту од сунца, ако се наноси хоризонтално, на сјеницама и перголама. погодан за уградњу на терасе, баште и базене.

Отпоран на сунце и лоше временске услове - Отпоран и отпоран на трчање - Одржава боју и структуру непромењеном током времена

ID Oglasa: #166096630
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.