slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Set solarnih lampi za baštu i dvorište 10 komada

1.690 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
23
2
pre 10 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
David
Član od 09.03.2013.
kp izlog

Opis:

 

 

Izdržljiva i jaka: Svetlo je napravljeno od materijala od nerđajućeg čelika otpornog na koroziju, veoma snažno i izdržljivo za upotrebu.

IP44 vodootporan: sa IP44 vodootpornim stepenom, može izdržati sve vrste vremenskih uslova. Dugo radno vreme: Ugrađena punjiva baterija čuva napajanje za noćna LED svetla. Može da obezbedi do 6-8 sati osvetljenja. U potpunosti iskoristite solarnu energiju, račun za struju je 0! Nula emisija ugljen-dioksida!

Jednostavna instalacija: Za instalaciju nisu potrebni dodatni alati ili ožičenje. Po prvi put uklonite jezičak izolatora ispod poklopca lampe, postavite svaki deo zajedno, a zatim gurnite drvenu gomilu u zemlju. Imajte na umu da je drvena gomila postavljena u cev i da je prvo treba izvući.

Široka upotreba: Naš paket dolazi sa 10 komada spoljnih solarnih svetala, možete ga koristiti bilo gde u bašti, travnjaku, vili, stazi ili dvorištu, itd. Hladno belo svetlost pomaže u stvaranju romantične i udobne atmosfere, osvetljavajući vaš život.

 

 

Specifikacije:

 

Tip artikla: Solarno svetlo za travnjak

Materijal: nerđajući čelik + PP + ABS

Boja svetla: Bela

Vodootporna klasa: IP44

Radno vreme: 6-8 sati

Prekidač: kontrola svetla, uključivanje / isključivanje

Veličina: 4,5 * 4,5 * 29,5 cm

ID Oglasa: #163720256
Informacije
Pošiljke uglavnom šaljem Post Expressom, po vašoj želji običnim ili CC koji je nešto sporiji ali košta 200 dinara fiksno, a moguće je lično preuzimanje na teritoriji Beograda u bilo koje doba na Banovom brdu ili nekom drugom mestu koje nam odgovara.

Uvažavam reklamacije na ispravnost i kvalitet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.