slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Sklopiva Kanta sa Ruckom 10L

1.190 din

Beograd | Zvezdara
Korišćeno
Dostupno odmah
116
8
pre 10 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
Collapsible Bucket with Handle,10L Foldable Portable Cleaning Bucket Upgraded Version Space Saving, Car Bucket, Outdoor, Garden, Camping, Fishing Square or Round

 

Napomena: Korisceno, u stanju kao na mojim slikama. Bez ostecenja.  

 

Brend RIHKS
Boja kvadrat zelena
Materijal silikon
Težina predmeta 15 unci
Dimenzije proizvoda 12,87"D k 12,87"Š k 2,9"H
Kapacitet 2,6 galona
Shape Skuare
O ovoj stavci
UPOTREBA ZA ŠTA: Možete ga koristiti za aktivnosti kod kuće i na otvorenom, kao što su pranje automobila, pranje veša, zalivanje cveća, skladištenje dečijih igračaka, kampovanje, pecanje, plaža, olovka za pranje, planinarenje itd.
KAKO UŠTEDITI: Može se lako sklopiti radi uštede prostora kada ne koristite. Opremljen je rupama sa strane za lako kačenje i uštedu prostora.
MATERIJALI: Naša okrugla preklopna kanta je napravljena od visokokvalitetnog PP materijala i silikonskog materijala za hranu. Bezbedan je, netoksičan i ne sadrži nikakve hemikalije.
KARAKTERISTIKE: Može da drži 10L dubine i može da zadrži dosta vode. Dobar pritisak, bez curenja vode, bez degumiranja, bez blijeđenja i otpornosti na habanje. Široko se koristi.
NAŠA USLUGA: 100% garancija povrata novca ako niste zadovoljni, obratite se našoj službi za korisnike.

ID Oglasa: #148565613
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.