slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Vestacko zelenilo PARAVAN OGRADA na razvlacenje

2.000 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1.106
38
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 14.09.2020.

Paravan ograda za dvorišta, bašte, terase, balkone, izrađena od prirodnog, mirisnog pruća vrbe, i veštačkog lišća, izgleda potpuno realno, prirodno i uverljivo

- "harmonika" mehanizam omogućava Vam da podesite širinu ograde.

 

Povećanjem širine, smanjuje se visina, a idealna dimenzija je širina do 200 a visina od 50-70 cm po Vašoj potrebi

  • omogućava privatnost i štiti od neželjenih pogleda radoznalih prolaznika, a može da služi i kao dekoracija u kombinaciji sa drugim elementima Vašeg dvorišta

 

Želite li privatnost u vašem vrtu, ali nemate dovoljno prostora za standardnu ogradu? Rešenje je zelena ograda na razvlačenje!

Ova inovativna ograda vam omogućuje da lako postavite živu ogradu gdje god vam je potrebna. Osim što nudi privatnost i sigurnost, zelena ograda će unijeti i prirodan osjećaj u vaš vrt, čineći ga još ugodnijim mjestom za boravak.

Zelena ograda na razvlačenje je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na UV zrake i vremenske uvjete, što znači da će dugo trajati i izgledati dobro kao i prvog dana. Osim toga, lako se montira i demontira, što znači da je pogodna za bilo koju vrstu prostora.

Uz zelenu ogradu na razvlačenje, možete lako i brzo stvoriti prijatno mjesto za boravak u vašem vrtu bez da se morate brinuti o niskom prostoru. Nabavite svoju danas i uživajte u privatnosti i prirodnom osjećaju koji donosi u vaš vrt.

 

 

ID Oglasa: #151786697
Informacije

RADNA GARANCIJA 7 DANA

 

REKLAMACIJE
*U slučaju reklamacije kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku ili lično na adresi prodavca.   

 

 

Rok dostave 1-3 radna dana na adresu.

 

ODOBRAVAMO POPUST NA VEĆU KOLIČINU ARTIKALA.

Lično preuzimanje u bloku 70  uz prethodni dogovor.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.