slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Vodena Magla - Prskalice za osvezenje za dvoriste i bastu

740 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
37
3
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Stefan Djordjevic
Član od 22.04.2021.
Svi oglasi
 

Prskalice za dvoriste - Prskalice Vodena magla

Najpovoljnije i najefektnije rešenje su prskalice za otvorene prostore, odgovaraju svim vrstama otvorenih i polu otvorenih prostora.  Mogu da smanje temperaturu i do 10 stepeni. Pored vrućine sistem prskalica eliminiše i probleme sa insektima i suzbija prašinu.  Njihova upotreba je ekonomična, potrošnja vode je 2L/mlaznica na sat.  

Karakteristike:
Domet: 2-3m Može se instalirati u dvorištu, u vrtu, na terasama i baštama Koriste se i na javnim mestima, na festivalima, događajima. . Daje ugodan osećaj hlađenja Vrlo su jednostavne za instalaciju Mogu se montirati na bilo koju standardnu slavinu, pritisak vode je 2 bar Prednosti korišćenja: Jednostavno za ugradnju Omogućava trenutno osveženje Ušteda vode Što je temperatura viša, to je efekat bolji


Paket Sadrži:  

10m dužina creva

2x konektora

10x mlaznica

CENE:
10m = 740rsd
20m = 1240rsd
ID Oglasa: #165537128
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.