slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Vodootporni RGB reflektori sa daljinskim - Pond light

3.999 din

Kikinda
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
8
0
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
92Shop
Član od 01.09.2014.
kp izlog

NOVO!

 

Vodootporni RGB reflektori sa daljinskim - za dvorišta, bašte, bazene, fontane, akvarijume itd.

 

Kontrola aplikacije: RGB svetlo možete u potpunosti kontrolisati preko aplikacije. Postavite rasporede za uključivanje/isključivanje svetla, sa podrškom za prilagođavanje boje i osvetljenosti. Stvorite divnu atmosferu.

Kontrola u više boja: Ovi RGB reflektori koriste 20 vrsta efekata statičkog stanja, 4 vrste dinamičkih efekata i kontroliše se pomoću bežičnog daljinskog upravljača ili aplikacije na telfonu. Osvetljenost statičkih efekata i brzina dinamičkih efekata su podesivi

Podesiva glava: Greensun vodootporna - podvodna reflektorska svetla imaju zglobno postolje koje se može podesiti za 180° , što ga čini opciono rotirajućim u svim vrstama uglova. Sadrže 4 velike LED diode, vodootporna LED svetla pružaju jaku usmerenost i visoku osvetljenost

Sigurnost i IP68 vodootporna: Podvodna svetla rade sa radnim naponom od 12 V koji može bezbedno i neće naneti štetu ljudima. Sa IP68 rejtingom, ovo LED podvodno svetlo može biti potpuno potopljeno pod vodom.


Odgovarajuće primene: RGB svetla za vodu sa napajanjem iz mreže su idealan ukrasni dodatak za akvarijum, fontanu, bazen ili baštensko jezerce, vodopad, itd. Možete ga koristiti u osvetljenju ribnjaka kao i u svim podvodnim prilikama. Takođe se može koristiti kao unutrašnja/spoljna svetla za atmosfere.

ID Oglasa: #165986957
Informacije
*** Pogledajte naš KP izlog: 92shop. kpizlog. rs ***

Isporuka robe na teritoriji cele Srbije.

Načini isporuke i plaćanja:

Lično preuzimanje

Slanje kurirskim službama (D Express, AKS i BEX) - plaćanje pouzećem

Slanje CC paketa Poštom - uz prethodnu uplatu na račun

Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno nas kontaktirajte!

SREĆNA KUPOVINA!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.